http://www.zbozi.cz/?q=petrolej
No kedže nádrže na pumpe sú určite dosť hlboko v zemi, tak tipujem, že tam bude aj viac ako 5stupňov...P3TR píše:Já používám aditivum Sypera, (původem z Norska) do obyč nafty a neměl sem na Šumavě kde bydlím problém. Na lahvi je napsáno, že při míchání by měla mít nafta min.plus 5 stupňů aby došlo k promíchání.(něco podobnýho bych hádal i u vifu). Blbý je že když natankuju u pumpy tak nevim kolik má nafta teplotu, ale když to cisterna nabere z obrovskýho nadzemního tanku a pak to veze v mrazu přes půl Evropy tak tam těch 5 stupňů neni a tim pádem aditivim nefunguje...
PTESNE TAKMára píše:Tak já sem musim přiznat že po 3denním stání a navíc včera padla teplota k -30 Alfíka v poho nastartoval :P Nikdo mi to nechtěl věřitŽádný aditivum jenom obyč nafta z Benziny
Je to prostě otom koupit si Pořádný Italský auto !
![]()
A já už z pár míst slyšel, že LukOil je relativně kvalitní a taky hlavně má větší "výtoč" než leckteré značkové pumpy, což je další +.HonzaR píše:Překvápko---vysoké CC ještě automaticky neznamená filtrovatelnost při extra nízké teplotě...čili bez dodatečné kvalitní aditivace je většina premiovek už při -15 a mín horor...přátelé z Rusi + obyč TopQ...to jsou favorité týhle várky..to mě po.er..
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti