Spotřeba jde dolů o kolik při zvýšení výkonu chipem? Ty to máš?
Už se těším až ju budu mít! :-)

tekla servo kapalinakoty píše:no prave u nafty je to jeste lepsi jak u benzinu. u nafty zvisi vykon o 15% a u benzinu jen o 8%. cca. takze u nafty bych doporucil cip. no a vyjde cca na 8tis. u BitPoweru. jinak si myslim u jinych za cca 6-7tis. tak to jsem rad ze ji mam decent a to tam skoro nic nemam udelane
Balanta: hele na alfa156.cz jsem se docetl ze ti hucelo(vrcelo)rizeni. prosimte cim to bylo mam ten samyp roblem. diky za radu
a kdy už budeš mít tu alfinuKamila píše:jela tak rychle, že jsem nepoznala co to vlastně bylo! :-(
ale byla ti podobná tak se ptám, benzín bych nechtěla, jezdím jak HO..... dle kamarádů (auto potřebuju k práci a čím menší náklady na spotřebu tím lépe) .....
psal jsem ti maila, a stěma dílama je to podobné jak na všechny ostatní autkaKamila píše:hele asi bych jí měla mít příští týden, ale nevím no, chci jí moc, mám ju jistou, ale bojím se, abych na tom neprodělala kalhoty, podle toho co mi všichni furt říkají, alfa to je šmejd....furt to bude v servisu apod...však to znáte
jak je to s těmi náhradními díly? prý sou nejdražší na alfy:-(
mám kamaráda co je magor do alf, ale těžko říct, jestli by mi něco byl schopen sehnat, říkal mi že je blbost 2,4 prej sem měla vzít 1,9 že se méně kazí
co budeš vozit????Kamila píše:JJ díky kluci, dnes jsem viděla pána stříbrného jel po Křižné a díval se na mě:-) ale kterej to byl nevím... :-)
mechanik není, ale rozumí tomu, už se těším, hlavně to budu mít i s tažným a mohu tahat přepravník s koněm :-) tak až uvidíte alfu s vozejkem, víte vo koho jde
PS: Fiata bych nechtěla ani zadarmo, nesnáším ty auta:-) Ani Ferrari:-)
jak budeš mít auto v cajku, hoď info.....Rochleb píše:Nazdar, zdravim ze Zubří. Takže moje Alfa je momentálně u autokarosáře kvůli opravě prahů a příští týden bude hotová. Jestli ta nabouraná u toho kruháče nebyla ta mojesnad ne jinak bych toho typa uškrtil
) tak příští týden se možná někde potkáme. Je to stříbrná 156 V6 Tak se zatim mějte Robert
když tak to můžem časově posunoutkoty píše:uvidim jak v praci ale myslim ze bych se tam mohl ukazat na chvilku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 2 hosti