je vůbec někdo schopný zjistit, jestli kámen bude nebo ne?

loni jsem zařizoval sraz pro Mclub, nájem se řeší přes TZUS na Proseku. kousek od letiště bydlí správce, taky tam mají myslím nějaký kamery, protože se mi stalo i přes legální smlouvu nás tam po hodině přijel někdo zkontrolovat.roubrt37 píše:Já jen doufám, že tu ty alternativy probírámě zbytečně a Venca ten Kámen nakonec uspořádá. Zkuste se s ním někdo spojit a nabídnout mu pomoc. Já toho 400 kiláků od Kámene moc nedokážu. Přesto bych se mohl postarat o trička, diplomy, samolepky a třeba medaile.
A mohl bych i obvolávat patřičné organizace. Jen potřebuju čísla na ně a co vyřídit. A slibuju, že v případě zájmu přijedu už v pátek pomáhat stavět trať apod.
Kdybychom to trochu Vencovi ulehčili s organizací, tak by do toho snad šel. Pojďte založit sekci kde Venca napíše co je třeba vyřídit a někdo se toho vždy ujme .....
např.:
Venca píše:
1. zavolat starostovi Kámenu a vyřešit pronájem letiště na sobotu a neděli
2. natisknout trička . bílá xxl 20ks, xl 50, l 50, M 20, S 20 v s potiskem Text:
Kámen 2010 v ceně max do 250kč/kus
a někdo odpoví:
1. Volal jsem tam starosta to pronajme z darma, respektive za medaily
2. trička objednána
kdyby se to nemělo konat tak já a moje dcera Evelínka budeme
Ne, zatím asi ne. Prostě je to na Vencovi a ten se zatím (minimálně tady na webu) nevyjádřil. Jestli vás to někoho tak moc zajímá, tak mu pošlete SZ. Já bych to nechal 14 dní být a pak se už snad rozhodne, co dál....tuta146 píše:to je diskuze[-o<
je vůbec někdo schopný zjistit, jestli kámen bude nebo ne?
... jestli vůbec ví, co to znamená Alfa Romeo...Milano75 píše:jop trochu mimo, asi neví co to KÁMEN znamená...
Souhlasim občas mi připádá že někteří členové jsou úplně mimo mísu.Hampice píše:... jestli vůbec ví, co to znamená Alfa Romeo...Milano75 píše:jop trochu mimo, asi neví co to KÁMEN znamená...
Tyhle názory mě vždycky strašně nas..... pardon
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti