wetman píše:No já jsem už cca 3 týdny taky majitelem AR 159 od nich, ale nevím co si ted mám myslet.
Všechno co jsem zde četl tak mě nasměrovalo k nim.
Auto dovezli, ja jsem si jej byl obhlídnout a při obhlídnce jsem svou hloupostí a asi zaslepeností krásou auta nebyl důsledný. Sice jsem se jej prohlížel dlouho,ale nechal jsem se ukecat ardumenty pana Vaice. Celé auto bylo naleště jak ze škatulky až na předek kde byly nalepeny mouchy. Vysvětlení pana Vaice, že zapoměl koupit přípravek na mouchy a že už to nestihl dočistit jsem sežral i s navyjákem. Sice jsem si všiml na přední kapotě mezi mouchami par zatřených teček od kamínku, ale už jsem si detailně neprohlédl přední nárazník mezi mouchami.
Sice jsem s panem Vaice usmlouval slevu i na přední kapotu, ale kdybych si všiml toho předního nárazníku možná by situace při koupi byla uplěn jiná.
Když jsem druhý den ráno se jal auto umývat tak na mě vykoukl kompletně kropenatý přední nárazník a to tolik že jsem tomu ani nechtel věřit. Je zralý celý na přelakování.
Když jsem hnedka chtěl říct panu Vaicovi, že už vím proč nestihnul ty mouchy umýt bohužel už jsem se nedovolal. A to den předem než sme si plácli bral telefony briskně a okamžitě. Nyní je to již 3 týdny kdy se jim oběma snažím marně dovolat a to jsem jim už volal tak 50x.( takže v italii určitě nesjou). Naví jsem si všiml že je nárazník lehce odřený a zastríknutý černou barvou a po důkladném prostudování prvních fotek, které mi poslali ještě z itálie jsem si všiml že to tam odřené bylo, ale nezatřené. Když jsem se pana Vaice ptal, že je ta kapota zatřená tak se vdušoval že on ne že to už tak bylo.
Navíc auto mělo asi 96 tisíc najeto, ukazoval mi i výpis z diagnostiky. Ale to mu dnes již vůbec nevěřím, protože za 96tis tak domlácený přední nárazník není možný.
Sice je hezké, že dávají rok záruku, ale k čemu když je stejně neseženete abyjste to mohli řešit.
Moje doporučení zní. Nevěřte všem sladkým řečem a už vubec ne na netu, páč si to beztak píšou sami a budtě hodně ostražití. Při koupi na nic nazapomente a zajedte si s tím před zaplacením do pořádneho servisu na důkladnou prohlídku.
Já se tam chystám co nevidět a jsem zvědavý o kolik je auto stočené.
A pak budu jednat.
Byl bych rád kdybych nemusel toto psát, ale tím že mě po zaplacení Vaicovi začli totálně ignrorovat mě k tomuto dohnali a navíc jsem zratil absolutní důvěru v jejich firmu a pokud se mě kdokoli zeptá tak jim určitě dobrou reklamu dělat nebudu.
Martin Mokrý
Bohapusté LŽI, co k tomu říct? Jedině pravdu. Tak tady ji máte:
Pan Mokrý si objednal auto - dovoz na zakázku. POPTÁVKA:,,Alfa Romeo 159, 1.9 JTDm 110 kw, černý sedan, r.v. 2008, najeto max. 100 tis.km
výbava nerozhoduje, pouze interiér nesmí být světlý. Nejlépe tmavý, látka nebo kůže."
Dostal: Alfa Romeo 159, 1.9 JTDm 110 kw, černý sedan, r.v. 2008, najeto max. 100 tis.km