Flexou by to mohlo bejt celkem v pohode a hlavne rychle, jen abych ale urizl pouze tu paku
Odpověď pozdě, ale přeceJaaaaara píše:Cus mam jeden problem - dle prilozeneho obrazku je videt ze mi vyjizdi ten cep napravo,tj kdyz vyjede nemuzu zaraditPredpokladam ze mi tam neco chybi, popr. neco odeslo...Poradi / pomuze prosim nekdo? Zatim jsem to resil tak, ze jsem ho sroubovakem zasunul zpatky,ale to vydrzi vzdy jen chvilku a pak je to opet v
![]()
+ jsem si i vsiml ze ta bila plastova krytka je nejaka praskla a stazena
Diky moc za jakoukoliv radu, ja jsem na tohle lama a ani nevim jak se to tam jmenuje![]()
![]()
vetsinou na sto procent to je razeni ale ne ve vniutr v aute ale na prevodovce.... pod baterkou... vtahnout celej valec vycistit bude to zasitovany od rzi namazat a po prdeli a je to.... ale nejdriv se to chce podivat kde se to zadrhava... ja si to udelal na prevodovce cely tahla razeni a klid... vetsinou se bordel dostane tam nez do kulisy k pace .. ketra je chranena....Laco 910 píše:Páka sa mi nevracia do stredu v neutráli, ostáva stáť vpravo alebo vľavo a tým sa mi blbo radí z 2 do 3, ináč rýchlosti tam idú v pohode. Čo sa stým dá robiť, chlapi??Díky
má vícRadim píše:ten bys měl vyměnit nejpozději v 150 tkm. a bůhví, kolik ten tvůj giugaro má za sebou km
super dík za raduPetan píše:Táhla jsou to nejjednodušší co můžeš vyzkoušet jako první, poněvadž další práce stojí za prd. Budeš muset vytáhnout baterku a sejmout její držák, potom se dostat ke kulise řazení na vrchu převodovky. Jsou dvě táhla řazení, které jsou zakončené kloubem a ty jsou napojené na kulisu. Ty klouby jdou vykloubit lehce třeba šroubovákem a pak jen stačí kontrola průchodu v bovdenu, to že nemazat lana říkat nemusím ne?
..tak to je pro mě taky novinka..nějak jsem to nezjišťoval...byl jsem zvyklej, že je v ní olej trvalejAleš píše:Alfa má,jako jedna z mála aut,psanou výměnu oleje v převodovce.Nevzpomínám si na km,ale zkusím najít leták od Selenie,tam to bylo.
V pohodě. Tohle zvládneš a na konci zbude radost ze samostatnostikravitzUL píše: .. zase nejsem takový technik a tohle jsem ještě nikdy nepotřeboval... ikdyž si co je třeba dělám nejlépe sám
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host