Jen to ne. Nechci se dožít toho že prodávám koncernovou 75tku
Spíš jak dlouho jim šla. Teď není čas sypat sůl do ran, oba potřebují vydělat prachy víc, než kdy jindy.Petr147 píše:a jak jim šla spolupráce za 2.VV
Eneck155 píše:taky se mi nelíbí,že by AR koupil VW a doufám, že k tomu nedojde, ale tyhle spekulace alfě možná pomohou s prodejem, když si ji určitými lidmi obdivovaný VW tak cení, ale jinak
Tak na tohle ani nemusel VW Alfu kupovat. To už se děje i teď.rk1 píše:Nechci vidět tunery,co si koupí vyrichtovanou 156,která se dá dnes sehnat za 25-30 000Kč a odkojeni tuněním Golfu I nalepí na zadní sklo nálepku Tuning,nebo Panasonic car audio.zavaří kufr a namísto znaku alfy tam plácnou samolepku VW za dvacku z benzínky.
Presne tak, a ve velkym...Harous píše:Tak na tohle ani nemusel VW Alfu kupovat. To už se děje i teď.rk1 píše:Nechci vidět tunery,co si koupí vyrichtovanou 156,která se dá dnes sehnat za 25-30 000Kč a odkojeni tuněním Golfu I nalepí na zadní sklo nálepku Tuning,nebo Panasonic car audio.zavaří kufr a namísto znaku alfy tam plácnou samolepku VW za dvacku z benzínky.
Zatím sem viděla naimplantovanej znak VW jenom na starym puntu a už to mě dost vytočilo, vidět ho na alfě tak tomu dotyčnýmu asi něco pěkně od plic řeknu když budu mít možnost... proboha když chtěj mít tenhle znak na autě tak ať si rovnou toho šitwagena koupěj... a neserou se do ostatních když si jich neuměj vážit... tak buď je mi jedno co mám za značku a nebo když nějakou značku zbožňuju tak si koupím auto od nich a nebudu implantovat znaky na konkurenční produkt..Ladin 164V6 píše:Presne tak, a ve velkym...Harous píše:Tak na tohle ani nemusel VW Alfu kupovat. To už se děje i teď.rk1 píše:Nechci vidět tunery,co si koupí vyrichtovanou 156,která se dá dnes sehnat za 25-30 000Kč a odkojeni tuněním Golfu I nalepí na zadní sklo nálepku Tuning,nebo Panasonic car audio.zavaří kufr a namísto znaku alfy tam plácnou samolepku VW za dvacku z benzínky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host