Jinak to okopčené fórum je mimořádný kousek, někde si tam zaregistroval i nicky moderátorů odsud.... (já, Kleo, Harous....

Krteczek: koukám že někteří si z radosti mění i avatary

Kleofáš píše:Myslím, že je to skoro zbytečné psát, ale pro jistotu:
Kubas, Harous ani já tam s tou hrůzou nemáme nic společného, nicméně nás těší, že jsme takové autority, že někomu stojí za to zakládat tam naše falešné nicky a zaštiťovat námi nějaký web... doufám, že nám to nestoupne do hlavy
crimmpy píše:Za všech zaregistrovaných uživatelů do 29.3.2012 vylosujeme jednoho z Vás, který dostane poukaz na chiptuning v hodnotě 10.000Kč od spol. AutoChip.
Jak jsem tam videl tu slevu na chiptuning, tak mi bylo jasne odkud vitr vane :-)Slíma píše:vitr vane ze zapadu ... moravu do toho netahejAdmin píše:to byl zrejme jen pokus o vtip..pocitam, ze nekde z moravy;-)
Myslím že Balanta je poměrně slušnej kandidát na vítězstvíLadin 164V6 píše:Ja tam jdu, potrebuju vyhrat ten chiptuning![]()
crimmpy píše:Za všech zaregistrovaných uživatelů do 29.3.2012 vylosujeme jednoho z Vás, který dostane poukaz na chiptuning v hodnotě 10.000Kč od spol. AutoChip.
Kubas píše:Myslím že Balanta je poměrně slušnej kandidát na vítězstvíLadin 164V6 píše:Ja tam jdu, potrebuju vyhrat ten chiptuning![]()
crimmpy píše:Za všech zaregistrovaných uživatelů do 29.3.2012 vylosujeme jednoho z Vás, který dostane poukaz na chiptuning v hodnotě 10.000Kč od spol. AutoChip.Sbírá jednu cenu za druhou, nejdřív valentýnská soutěž, teď zas totok....
Počkej, jak Balanta... jsou tam registrovaní čtyři lidé - Balanta a ty, já a Harous. Myslím, že šance, že se bude čipovat v moderátorském týmu, je celkem vysoká.Kubas píše: Myslím že Balanta je poměrně slušnej kandidát na vítězstvíSbírá jednu cenu za druhou, nejdřív valentýnská soutěž, teď zas totok....
Pojďte mu to tam za_rat blbostma, když už si založil fórum, ať s tím má aspoň nějakou práciKubas píše:admin je asi ještě větší tvrďák než my tady zamlada
![]()
Má tři registrované a jednoho už si vyhodil
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host