Mozno s nakym ponnym by som nemal problem, ale to by uz bolo len 0.5HP vykonu

Rasputin píše: Mozno s nakym ponnym by som nemal problem, ale to by uz bolo len 0.5HP vykonu

ale vypada to hnusne
  ale vypada to hnusne Suhlasim s Liwcou, toz radsej klasickeho jak hento.
  Suhlasim s Liwcou, toz radsej klasickeho jak hento. ) takze by ta doslova z tej sedacky vytriaslo von
  ) takze by ta doslova z tej sedacky vytriaslo von  
To je taky UAZ motor????:-):-):-).
TTD s ČSD/ČD vlakama pařím dodnes:-).Ladin 164V6 píše:100% souhlasimAdamsquare píše:hadXR: po TTD vyšel ještě Railroad Tycoon, byly tam ale jen vlaky a ovládání stálo za starou belu.
Jediný co se tomu umělo vyrovnat byla alternativa ze stejné stáje a to RollerCoaster Tycoon. Světlou výjimkou byl Traffic Giant. Vše ostatní byl více či méně průšvih (alespoň pro mě)
Ten mám už nějakej ten pátek doma,z Foxu při výprodeji za cca400:-)Ladin 164V6 píše:Jsem narazil na foto luxusniho modylku, asi rucni prace...

http://sejny.rajce.idnes.cz/SavageXL_konverze_elektro/ HPI origo motor byl strašná mrcha na ladění, jeden den to lítalo jak šílený a další den jsem nebyl schopen ho naladit aby pořádně jel.
 http://sejny.rajce.idnes.cz/SavageXL_konverze_elektro/ HPI origo motor byl strašná mrcha na ladění, jeden den to lítalo jak šílený a další den jsem nebyl schopen ho naladit aby pořádně jel.

na dráze je super ježdění, úplně něco jinýho než to jen tak honit na frei placu s jednou mezí na skákání
  na dráze je super ježdění, úplně něco jinýho než to jen tak honit na frei placu s jednou mezí na skákání  Zkusil jsem tu pidi offroad dráhu co mají v Blansku a byl docela kumšt na ní auto udržet a na skocích celou dráhu nepřeskočit
 Zkusil jsem tu pidi offroad dráhu co mají v Blansku a byl docela kumšt na ní auto udržet a na skocích celou dráhu nepřeskočit   zkusil jsem i BMX trať v Lískovci ale odsud jsme byli vyhnáni jedním velmi příjemným pánem s tím, že ničíme povrch z prosivky. Jinak poježdění to bylo super, jen auta šíleně zaneřáděná od té prosivky. Tady na Tišnovsku nic takovýho není, a to bych rád chodil brigošit a pomáhat s údržbou i stavbou samotnou.
  zkusil jsem i BMX trať v Lískovci ale odsud jsme byli vyhnáni jedním velmi příjemným pánem s tím, že ničíme povrch z prosivky. Jinak poježdění to bylo super, jen auta šíleně zaneřáděná od té prosivky. Tady na Tišnovsku nic takovýho není, a to bych rád chodil brigošit a pomáhat s údržbou i stavbou samotnou. Ale jinak já tu mám cca 1km od aneláku motokrosovou dráhu a mám od nich dovoleno když tam nejsou jezdit
 Ale jinak já tu mám cca 1km od aneláku motokrosovou dráhu a mám od nich dovoleno když tam nejsou jezdit  
 tohle je dráha v Kvetoslavove (u Šamorína SK), další dráhu jezdíme ve Svatom Júre (kousek nad Bratislavou) a na naší klubové v Židlochovicích u Brna. Super trať mají ve Slavkově u Brna u Bayera, tam se jezdí prestižní evropský závod Astra Nitro Cross a několik závodů MČR.
 tohle je dráha v Kvetoslavove (u Šamorína SK), další dráhu jezdíme ve Svatom Júre (kousek nad Bratislavou) a na naší klubové v Židlochovicích u Brna. Super trať mají ve Slavkově u Brna u Bayera, tam se jezdí prestižní evropský závod Astra Nitro Cross a několik závodů MČR.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti