Alfa Romeo SILVESTR VYCHODNI ČECHY
- alfa mirek
- Štamgast
Re: Alfa Romeo SILVESTR VYCHODNI ČECHY
TED PO DOMLUVE S MAJ. CHATY KTERY CHTEL PENIZE ZA CHATU NEJPOZDEJI DO ZITRA DOPOLEDNE COZ NEJSEM SCHOPEN SPLNIT TAK JE TO ZRUSENO . NEMUZE SE NIKDO HNEVAT ALE JA TO SAM PLATIT NEBUDU CASU NA POSLANI ZALOH BYLO AZ DOST .

Alfa Romeo 159 SW 3.2 Q4 JTS
Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
ex Alfa Romeo 159 1.9 JTD
ex Alfa Romeo 166 3.0 Sportronic
- alfa mirek
- Štamgast
ZRUSENO ZRUSENO ZRUSENO SKODA. Z DUVODU NIKDO NEBYL SCHOPEN POSLAT ZALOHU PRICEMZ CASU BYLO DOST. docela mne to mrzi. snad priste.

- hadXR
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, tak to sem pí.., já jak sem na to neměl žádnej "deadline" tak sem to furt nějak odkládal až se prostě sejdu s někym kdo by mi to poslal (nemám internetový bankovnictví funkční). To se omlouvám, že sem se na to takhle vys....
Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
- alfa mirek
- Štamgast
mne je to taky lito uz jen toho litani okolo bylo hodne tak snad pristi rok.

- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ze pristi rok budou lidi zodpovednejsi a spolehlivejsi??
leda ze by si to dali jako predsevzeti, ale pochybuju 

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
- alfa mirek
- Štamgast
to dolphin7 dik za podporu ale za nikoho rozhodovat nemuzu je to o pristupu lidi bud chteji nebo neeeeee. bylo to mysleno tak sejit se v zime kdyznic neni zadne srazy.

- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je to tak, že dneska nikdo dopředu nic platit nechce. kdysi jsem sondoval možnost srazu ve Vysokým Mejtě na okruhu. V týdnu tak nesjou sumy tak horentní a když si přijelo zajezdit 10 lidí třeba na dvě hodiny tak se to už dá. Dopředu nikdo moc platit nechtěl a já zase do toho odmítl dát svoje prachy a pak se modlit, aby někdo přijel. I Venca měl problém s Kamenem a to je osvědčenenj sraz a platba záloh visela na webu půl roku...Tohle bude obávám se za rok stejný. 

Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Vubec bych se netrápil - pokud je sraz vyhlášen, a jsou vyhlášená nějaká pravidla - měly by se dodržet. Záloha je skvělá věc - kdo chce jet - zaplatí a přijede. Kdo nechce - ten kolem toho jen víří vodu.. Vím kolik je práce s přípravou srazu - klobouk dolu před AlfaMirkem. 

fajne je byt Alfista
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
- alfa mirek
- Štamgast
to dionardi moc dik za podporu a mas pravdu alfa sraz zamberk 2. bude k tem zaloham TREBA PALAVA SE MUSI TAKY PLATIT TO MUSI KAZDY CHAPAT ONO ZAJISTIT SPANI A JIDLO A VSE OKOLO TAKY NECO STOJI NEMUZE MI MIT NEKDO ZA ZLE ZE TO SAM PLATIT NEMUZU. CLOVEK JE RAD KDYZ SE SRAZ VYDARI A HLAVNE ZE SE VSICHNI SEJDEM NEEEE. A OTOM TO JE.

... jojo, bez zálohy ani ťuk. Bohužel to jinak nejde.
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS SW, Distinctive /2004/
ex Mazda 323f 1.5i /1994/; ex Škoda Rapid 136 /1989/
ex Mazda 323f 1.5i /1994/; ex Škoda Rapid 136 /1989/
- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak já to nemyslel jako kritiku Mirka, naopak. Kdo dneska cokoli organizuje pro druhý, před tím smekám. Je to jenom takovej stesk nad tím, že spousta lidí říká přijedu, určitě a když mají zaplatit zálohu tak skutek utek. Já na rovinu říkám, že si vyberu pár srazů na který chci jet a tam klidně tu zálohu zaplatím. I když nevím jestli mi do toho něco nevleze, pak to prostě propadne a hotovo.
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
mirek: dam ti radu...vykasli se na to i pristi rok, usetris si starosti, problemy a budes mit aspon klid
Je fakt ze neni nic prijemneho neco domlouvat pro ostatni, stravit nad tim hromadu casu, vynalozit urcite naklady a jen kvuli tomu ze nekdo neco slibi a nedodrzi tak pak platit pekne ze svy kapsy
Lidem neverit vubec, a alfistum ze to jsou alfisti tak na 10% 

Je fakt ze neni nic prijemneho neco domlouvat pro ostatni, stravit nad tim hromadu casu, vynalozit urcite naklady a jen kvuli tomu ze nekdo neco slibi a nedodrzi tak pak platit pekne ze svy kapsy

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Taky chystam každý rok sraz - a je to jen v lidech. - Každý má možnost si to naplánovat tak aby mohl za 3 měsíce jet - (vyjma nemoci a některých situací - které jsou pochopitelně omluvitelné). Pokud chci tak dělám vše proto, aby mi vše klaplo. Zatím jsem také dělal vše bez záloh, jediný problém vzniká u rezervací a placených programů. Tudiš letos budu brát zálohy na ubytování nebo autobus - spojený s dopravou na páteční akci - s pevným termínem uzávěrky.
Zabookovat hotel (levný s komfortem) není jen tak - protože celý objekt v tu chvíli odmítá na daný termín hosty a v případě - že se na to každý vy... je strátný on - a příště se vys... on na nás.
Já byl letos na 14 srazech v CZ/SK/PL - prostě mne to baví a beru to jako relax. - Někdo sedí doma stěžuje si že nemá čas apodobně. Někdo jezdí do Zoo, no ja jsem Alfista - tudiš mi dělá dobře mezi Alfami a Alfisty - Je třeba si jen vybrat kam* - naplánovat - a jet
. Na příští rok si plánuji i jižní státy 
Zabookovat hotel (levný s komfortem) není jen tak - protože celý objekt v tu chvíli odmítá na daný termín hosty a v případě - že se na to každý vy... je strátný on - a příště se vys... on na nás.
Já byl letos na 14 srazech v CZ/SK/PL - prostě mne to baví a beru to jako relax. - Někdo sedí doma stěžuje si že nemá čas apodobně. Někdo jezdí do Zoo, no ja jsem Alfista - tudiš mi dělá dobře mezi Alfami a Alfisty - Je třeba si jen vybrat kam* - naplánovat - a jet

fajne je byt Alfista
- alfa mirek
- Štamgast
AHOJDA VSEM CO PORADAJI SRAZY A JINE ALFA AKCE TAK BY BYLO DOBRE NA KAZDOU AKCI DAT NAKOU ZALOHU ABY VSICHNI UCASTNICI TO BRALY JAKO SAMOZREJMOST A JAKO OFIC. VSTUP.POKUD TO BUDE PRAVIDLEM TAK LIDI TY ZALOHY BUDOU POSILAT BEZ PROBLEMU. ZAVEDL BYCH TO UZ OD NOVEHO ROKU 2012. a pokud nekde zaloha neni nutna tak kdo prijede tak se mu muze vratit ale bude to pravidlo tod muj nazor. tak jak to dela dedek bv.a to je super.

- Hampice
- SemTuFurt
Takže do příštího pikosrazu mi všichni pošlete litr. Společně to pak propijem...
Super nápad...
Chápu tvoje zklamání z padlého srazu, ale tohle fakt neni řešení...
Super nápad...
Chápu tvoje zklamání z padlého srazu, ale tohle fakt neni řešení...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
asi tak nějak 

fajne je byt Alfista
- alfa mirek
- Štamgast
to hampi ja nepsal o piko srazech ale o srazech pro nekoho je to sranda ale ona to sranda neni doporucuji si to zkusit mozna toho casu mam mene nez ty ale rad si ho najdu

- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
alfamirek: Zálohy jako pravidlo sice možná je zajímavej nápad, ale skoro se bojím, že se to zvrhne v to, že se objeví novej web, skupina apod. a ty budou mít hlavní motto srazy bez záloh. Už takhle si z nás na SQM dělají srandu, že máme přísný pravidal webu atd..Prostě pokud je nějakej program nebo něco kde je potřeba platit dopředu, tak bez záloh to nejde. Ještě takovej nápad. Bylo by docela dobrý mít už program sesumírovanej a zálohy vybírat od lidí na nějakým srazu co se chystá dřív. Třeba na Pálavu v Ústí, na Drhleny v Pálavě atd..Jinak bych furt nechal pro lidi možnost přijet i tak na pokec a čumendu. Prostě jenom nepůjdou na zámek, okruh, oběd, ale poznají a nasajou atmosféru a příště už budou "plnohodnotný".
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
- alfa mirek
- Štamgast
to rv147 to co jsi psal tak mas pravdu ale ty zalohy se hlavne vztahuji na lidi kteri budou prespavat a jidlo bez zaloh to nejde , jiste kteri prijedou jen na cumandu tak je to jine zaplati jen vstup pokud budou chtit a take zjisti jak to chodi jak jsi psal.to co pisou o nas jinde tak na to se v...r,je dobre mit naka pravidla to co jsem slysel jak to chodi u jinych aut. znacek tak nic moc tak jsem rad za to jak to jde u nas alfaku pokud se chceme schazet na srazech tak to musi mit i naka pravidla neeeeeee .tod muj nazor.

- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, jenom bych nerad, aby se to nějak moc štěpilo. Alfistů jako takovejch moc není a kdyby měli bejt ještě rozhádaný.. No nic, hodně štěstí při pořádání čehokoli a když okolnosti dovolí rád přijedu.
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
A můj názor je, že zálohy by byl úplnej hřebíček do rakve všech srazů.
Děláme dva srazy ročně
a ať se jedná o sraz v kempu (Liberecký) nebo v penzionu (Rokytnice nad Jizerou), tak se nám vždy podařilo mít kemp i penzion jen pro sebe a co se týká kempu tak bez jakýkoliv známostí. . Nakonec i když ti někdo zaplatí zálohu vůbec neznamená že přijede. Přijde mi totiž že každej se rozhoduje podle počasí až v den srazu...
Možná není úplně nutný mít špičkovej (drahej) program a prostě jen doufat že se sejde dobrá parta lidí, což se naštěstí vždy povedlo a není co řešit....

a ať se jedná o sraz v kempu (Liberecký) nebo v penzionu (Rokytnice nad Jizerou), tak se nám vždy podařilo mít kemp i penzion jen pro sebe a co se týká kempu tak bez jakýkoliv známostí. . Nakonec i když ti někdo zaplatí zálohu vůbec neznamená že přijede. Přijde mi totiž že každej se rozhoduje podle počasí až v den srazu...
Možná není úplně nutný mít špičkovej (drahej) program a prostě jen doufat že se sejde dobrá parta lidí, což se naštěstí vždy povedlo a není co řešit....

od masového rozšíření mobilních telefonů a internetu se ochota lidí dodržet domluvené věci rapidně změnila
organizoval jsem asi 10 srazů , některé se super programem, za pěkného počasí,jiné takové obyčejné a bylo třeba hnusně.. a nějaká zřetelná souvislost tam moc nebyla-nejvíc to bylo o lidech a termínu, ty další okolnosti už tolik roli nehrály-trochu překvapivě.
za mě-zkuste spíš srazy plánovat s ohledem na to, co je již tradiční - drhleny, Šutr,budějky.. a nový akce realizovat v mezitermínech. komunita je sice veliká, ale každý nejezdí, nebo to má zrovna daleko. a zimní srazy byly v piko-formátu, silvestr je asi pro lidi nezvyk i když celkem dobry nápad.
zálohy-ok, chápu pokud jsou velké náklady, ale dávat to jako povinnost, to snad ne.

organizoval jsem asi 10 srazů , některé se super programem, za pěkného počasí,jiné takové obyčejné a bylo třeba hnusně.. a nějaká zřetelná souvislost tam moc nebyla-nejvíc to bylo o lidech a termínu, ty další okolnosti už tolik roli nehrály-trochu překvapivě.
za mě-zkuste spíš srazy plánovat s ohledem na to, co je již tradiční - drhleny, Šutr,budějky.. a nový akce realizovat v mezitermínech. komunita je sice veliká, ale každý nejezdí, nebo to má zrovna daleko. a zimní srazy byly v piko-formátu, silvestr je asi pro lidi nezvyk i když celkem dobry nápad.
zálohy-ok, chápu pokud jsou velké náklady, ale dávat to jako povinnost, to snad ne.
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
- alfa mirek
- Štamgast
zalohy nikdo nedava jako povinnost silvestr byl proto ze v zime nic neni .dal uz to komentovat nebudu.

- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
alfamirek: Pro dobrotu na žebrotu. Ne vážně, myslím, že nikdo to nemyslí ve zlým nebo jako kritiku.
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
oooo kluci - nějak se do toho zamotavate - je jasně dane - pokud se musi platit ze strany pořadatele nějaký poplatek, či rezervaci (ubytování, bazén, menu v restice ap.) je nutno vybrat - toď vše - nebude to tahnout pořadatel - jelikož již tak ze svého kolikrát dává ceny do soutěží a hlavně - svůj čas a ochotu 

fajne je byt Alfista