Mňo, tak jsem opět něco najezdil:
pátek - trošku stres... svítící červená kontrolka ABS (děkuji kolegům na telefonu za uklidnění), nesvítící světlo (tma bývá nějak brzo safra....) a navíc jsem po natankování vzal za volant a prostě se jako kdyby uvolnilo to jeho výškové nastavování a padal mi na kolena....

Nešlo to zaaretovat a musel jsem s tím trošku laborovat - ty plasty kolem páčky aretace jsou nějaké posunuté nebo co a páčka nešla úplně docvaknout a prostě to nezůstavalo zaaretované.... Nakonec jsem to nějak opatrně zacvaknul a drží to...
Holt to auto ještě stále pořádně neznám a ty drobné mouchy ještě neznám....
V sobotu to bylo jiné kafčo, hezky za světla z Brna v hezkém počasí, takže se jelo fajn...
Pozitivní zjištění:
kazetový Clarion překvapivě dobře hraje. Koupil jsem si nějaké kazety (na aukru jsou originály po 90 Kč

) a fakt se to dá poslouchat.... Auto jede krásně, kromě poskakující zadní nápravy (asi kvůli tlumičům) výborně sedí a je radost ho řídit.... Ta jeho jistota, plavnost a ticho za jízdy je fakt parádní....
A při instalaci koberečků jsem zjistil, že i u spolujezdce je výškové nastavování sedačky....
takže velká spokojenost.... v listopadu to dostane rozvody, vodní pumpu, novou vačku a termostat a pak se na jaře ještě udělá ta zadní náprava může se pořádně jezdit....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)