tak alfina začala zlobit, po víc než pěti letech života se mnou první závada na motoru, když jedu, občas se rozsvítí kontrolka vstřiku, začne to škubat, netáhne a nakonec chcípne. Pak jen vypnu zapalování, natočím to a motor běží zase normálně. Napřed dostala jen cvičně nový svíčky, protože když to udělala poprvý, už jsem jí nenatočil, svíčky jsou černý, ukazuje to na bohatou směs, ale s novejma svíčkama to bylo v pohodě, ale po pár dnech to udělala znova, ale natočil jsem to a jel dál, akorát je zajímavý, že to dělá, jen když motor točím trošku víc, když jedu v klidu, tak je to v pohodě. Jen se mi zdá, že motor nejede tak, jak jsem zvyklej, ani zvuk není takovej, jak má bejt, zejtra jedu na diagnostiku, tak jsem zvědavej, co to na mě vyplivne. Holt za chvilku se přehoupne přes tachometrovejch 200000 km, tak už si asi žádá nějakou opravu, i když se mi to vůbec nehodí, příští víkend se s klukama chystám do Drhlen a pak za dva tejdny do Budějek, tak doufám, že se mrcha nebude vzpouzet a bude fungovat tak jak má.