Při příležitosti výměny oleje, jsem si objednal i dva litry zelené Tutely GI/R a konečně se pustil do výměny kapaliny v servu.
Pro info, mám původní řízení, které nezkolabovalo úplně, nicméně pazvuky a "drhnutí" při pohybu volantem slyšet a cítit bylo.
Tady na fóru jsem si přečetl jak na to a zde je můj postup:
Nejprve jsem hadičkou vycucnul nádobku do 2l PET láhve. Pak jsem odpojil obě hadičky a nádobku vymontoval, vylil zbytek původní kapaliny a zkontroloval, že není uvolněné to sítko.
Barva původní kapaliny byla červená jen na měrce, to co bylo v PET-ce, mělo barvu hnědo-černou.
Namontoval jsem nádobku zpět, připojil hadici od serva a tu od chladiče dal do PET láhve. Dolil jsem do nádobky první 1/2 litru nové kapaliny a pomocná síla za volantem nastartovala. Během chvilky hrklo do PET-ky litr kalné kapaliny, takže to chce být připravený a hned motor zas vypnout.
Když jsem viděl jak rychle to jde ven, došlo mi, že bych tímto tempem potřeboval na propláchnutí 5 litrů, takže auto šlo na špalky a při zastaveném motoru se otáčelo volantem z jedné krajní polohy do druhé. Zároveň jsem doléval čistou kapalinu do nádobky. Z přepadu do PET-ky tekl rezavý hnus. Když jsme začali točit s volantem, ozývalo se z řízení vrzání, postupně se kapalina čistila a vrzání ustalo. Jakmile šla ven zelená, tak jsme to uznali za vypláchnuté, vyšlo to tak akorát, připojila se zpátky hadička, zbytek kapaliny dolil do nádobky a venku zůstala plná 2l PET-ka původní kapaliny.
Při zkušební jízdě jsem si potvrdil, že z řízení nejdou pazvuky, ani nezadrhává při jemných pohybech volantem (zasvěcení vědí co tím myslím). To by ještě pořád mohl být placebo efekt.
Ale dnes ráno řídila do práce manželka a prohlásila, že auto je "neklidné"

. Říkám jí, že se není co divit, když pořád hýbe s volantem sem a tam. Byla zvyklá, že musí víc zabrat za řízení a teď sama uznala, že řízení jde lehčej a je zatraceně citlivé na každý pohyb.
Doufám, že to tak dlouho vydrží a kdo ještě kapalinu nevyměnil, tak vřele doporučuju.
ALFISTI jezdí na ZELENOU!!