Vážně co sem to jel tak super guma, je tohle a pak až sliky. Taky utgq 160, tady na gta to zrušíš tak za 10tkm

Tak nějak s tím počítám... Navíc geometrie GTA je sranda:-). Přední kola viditelně rozbíhavé zadní viditelně sbíhavé:-).Dallen píše:Jo to máš recht![]()
Vážně co sem to jel tak super guma, je tohle a pak až sliky. Taky utgq 160, tady na gta to zrušíš tak za 10tkm
Souhlas... Prej svor to pořeší... Ale nechci to zkoušet protože bych ho musel mít:-):-)Dallen píše:IMHO na hodně technickém úseku, bude i to TSko stíhat GTA. Nevím přesně jaký rok máš 2.0TS, ale osobně mi moje TSko (98rv) přijde trošku agilnější a do zatáček se pokládá snadněji než GTA 04´. Ale jakmile je výjezd, delší rovina tak není šance.
Naštěstí máš dost velký vozový park tak si můžeš vybrat vždycky to co se Ti hodí
Jestli myslíš bridgestone, tak jsem je ted akorát dojel a super gumaDallen píše:Na tom máš re050A? Jaké se ti zdaj?
V TSku se bojím hlavně o sebe:-).Marty píše:To je tim že o TSko už se tolik nebojíš
A věci s tim spojené:-). Ne toho se nebojím:-). Ale tak nějak když je hezky a žádnej provoz,tak je mozek off protože se s tím autem cejtím fakt srostlej:-).Hampice píše:Abys nepropadl podlahou?
Forza??? To sem tam mohl rovnou dát ten Castrol:-):-):-)Hampice píše:To tvrdil Forza, na základě jakési studie
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti