stale sa nepodarila zhodit remenica klimakompresora...tak snad nebude treba skladat dole cely kopresor

ale aspom som vcera prezul na letne 17tky

... už jsem ho měl i venku je to všechno čistý a jde to lehko.... Zkoušel jsem ho napojit primo na baterku, ale vždycky vyleze jen kousek a ne na tolik aby odtlačil tu páčku která otevírá kufr. Tak prosím pokud někdo máte doma nebo vite kde sehnat dejte mi vedět....
 ... už jsem ho měl i venku je to všechno čistý a jde to lehko.... Zkoušel jsem ho napojit primo na baterku, ale vždycky vyleze jen kousek a ne na tolik aby odtlačil tu páčku která otevírá kufr. Tak prosím pokud někdo máte doma nebo vite kde sehnat dejte mi vedět....coyote píše:Dá se otevřít i mechanicky. Jen né klíčem a navíc zevnitř. Je to nouzovka, ale jde to - mrkni do příručky k autu.
Jinak nejlepší je asi koupit nový v autorizáku. Mě odešel, koupil jsem jetý a odešel za chvíli taky.
 nevíš približnou cenu ? Nebo rovnou kde si koupil oroginal ?
 nevíš približnou cenu ? Nebo rovnou kde si koupil oroginal ?  Na netu sem ho nikde nenašel....
 Na netu sem ho nikde nenašel.... 

coyote píše:Zdk: Čti co píšu. Odpověď tam už dávno je
Kód barvy je na víku kufru.
Ale máš tam kde jí zjistíš a kde to i koupíšzdk píše: Nevím jak ty, ale ja tam nikde cenu nevidim ;)
 . A jak jsem psal, z vrakáče bych už po  předchozích zkušenostech tento díl nebral.
 . A jak jsem psal, z vrakáče bych už po  předchozích zkušenostech tento díl nebral.

Vecer som sadol do alfy a po par km som si opät uvedomil, ako moc milujem svoje auto
  Vecer som sadol do alfy a po par km som si opät uvedomil, ako moc milujem svoje auto   

podobne to mam aj ja. aj ked si myslim ze z velkej casti za to mozu vyjazdene kolaje a 225/45 R17jelcinek píše:Taky se chci zeptat..udělal jsem komplet ramena, tyčky stabilizátoru, tlumiče, horní uložení tlumičů, ale auto si v podstatě jede kam chce..nakloní se silnice a trhá volant z ruky..neměnil jsem axiální táhla a čepy řízení (čepy se zdály být ještě OK). Auto má najeto 100 000..poraďte někdo, čím to může být??
 ale asi pojdem na geometriu. Mne zas odskakuje zadok ked prejdem nerovnosti ako kozľa..predpokladam ze dan za tvrdy podvozok a "hrubku" pneu
  ale asi pojdem na geometriu. Mne zas odskakuje zadok ked prejdem nerovnosti ako kozľa..predpokladam ze dan za tvrdy podvozok a "hrubku" pneu  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host