Milano 75 na DISCO
Svatováclavská DANCE PÁRTY
To byla pecka nejlepší!

Nakráčel jsem na scénu v 21:45. Zatímco jsem se pomalu prodíral davem, koukal jsem tak po ostaních a připadal jsem si jako dinosaurus. Naštěstí šatnářka vypadala ještě starší než já, což mne tedy dost uklidnilo

Myslel jsem si, že na parketu budu tak akorát tančit šlapání zelí, protože lidí na chodbách bylo opravdu hodně, skoro až moc - nechápu co je skvělého na tom stoupnout si doprostřed schodů a vykecávat se .....na parketě bylo kupodivu volno, zřejmě omladina potřebovala prvně nasát atmosfétu na baru. Chvilku jsem se kochal pohledem na krásnou slečnu a poté vyrazil vstříc svému osudu.... ale nějak mně to nešlo, tahle hudba asi nejni to pravé pro mne. Naštěstí, než jsem se stihl pořádně ztrapnit, nás vyhnali z parketu jako stádo dobytka, že se tam bude jezdit na BMX. Kola BMX na DISCO?? No, tak to je vostrý (možná příště budou jezdit na koních

)
Po chvilce nás naštěstí pustili zase na
parket, kde jsme si museli vyslechnout od DJ nějakou reklamu, než nám pustil hudbu a mohli jsme křepčit dál..... Jenže zachvilku nás vyhnali zase, protože si parket rezervovaly nějaké čtyři náctileté slečny, které se ve svém trikotu snažily rozvášnit nástiletý dav... . Plusem aspon bylo, že trochu vytřely politou podlahu, na které mi to dost klouzalo... Opět kultruní vložka skončila a já se opět vydal napodobovat "walking death", což se k té hudbě náramně hodilo a navíc to bylo takhle bezpečnější, protože se po tanečním parketu začaly hromadit odpadky, takže jsem je svým DEATH tancem odsunoval stranou, vždycky jsem to vzal kolem stativů, což je týpek s pivem postávající nehnutě na parketu, ale radost z veřejně prospěšné práce mi kazila skutečnost, že kolem mě pořád někdo chodil, strkal do mě a polejval mi záda či břicho lepkavou hmotou... Začínal jsme být už dost unavený, hlavně z toho zpívání, když DJ vypnul hudbu, zařval at pokračujem sami a JÁ žel neznaje slova jsme si stoupnul do pozoru a počal zpívat naší národní hymnu z prndláá hrndláá ... odbila plnoc a já se vydal domů v doprovodu dvou slečen, které už omrzel nudný repertoár. Naložil jsem je do své Dýně, zapnul nabušené tranzistorové rádio značky NO NAME, načež slečny ihned ožily, protože uslyšely známou hudbu, a já byl za největšího Kinga.... Takže kolem a kolem byl večer vydařený

prostě BMX free style, taneční vystoupení slečně společně s Karaoke chvilkama k DISCU prostě patří