Přesně tak jsem to myslel a nezastavilo by mě nicKubas píše:uvědom si, že Tuta je kladeňák a jestli někdo umí po kapsách odnosit celou fabriku, tak jsou to kladeňáci

Přesně tak jsem to myslel a nezastavilo by mě nicKubas píše:uvědom si, že Tuta je kladeňák a jestli někdo umí po kapsách odnosit celou fabriku, tak jsou to kladeňáci
V tomhle s Tebou souhlasit nebudu. Nebo ještě jinak. Pokud je tam tohle možný tak je to chyba použitý (nebo spíš nepoužitý) technologie. Lidi jsou všude stejný a je jen na technických prostředcích aby se eliminovala lidská chyba.Kubas píše:A ikdyby tam tu výrobu obnovili, asi by se ex-zaměstnanci divili, v jakém by pod Němci byli zápřahu.... To by opravdu nefungovalo principem "šéfe, AC prohrálo, dnes děláme jen napůl....".
=D> =D> =D>Celoroční zisk německého výrobce luxusních vozů BMW v loňském roce vzrostl o v přepočtu neuvěřitelných 73 miliard korun. Dosáhl 3,23 miliard eur (asi 78,7 miliardy korun), což je výrazný posun oproti roku 2009, kdy automobilka vydělala jen 210 miliónů eur (asi 5,1 miliardy korun). Uvedla to agentura Reuters.
ať si dělá co chce, ale aspoň nekrachuje....Honza R. píše:Jo, Ford už ani nedává kryty motoru, aby ušetřil
http://www.ford-focus.sk/forum/viewtopi ... 4b#p367855
Nemyslím si, že pověst zkazila 156ka. Ta jí naopak dost vylepšila po předchozí agónii.Honza R. píše:Alfa si zkazila pověst modelem 156 a to se s ní táhne. Že je 159-ka úplně jiný level kvality se pak těžko zákazníkům vysvětluje. O tom to celé je.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti