Ešě sem taky rozleštil kapotu, takže bude zase dva tejdny červená než zas vyšisuje, ale když jedu na ten Ford Sierra sraz, tak musim trochu reprezentovat

suhlasim s delfinici nemame sa za co hanbit...hold nemame taku silu ako muzi aby sme si so svetkym poradili...nebudem sa krvopotne mucit pri niecom co viem ze bez muzskej sily nespravim...ale na obhajobu poviem ze moje male tenke rucicky sa hodia na dotahovanie matiek v uzkych a nepristupnych priestorochprte píše:spirpinek alias limetka?![]()
dohnalo to ze to tak verejne este priznate
me se to libi a hlavne to potrebuju kvuli rakvi a obcas to vyuziju i na kola ... jo holt ne kazdy tady ma alfu na zabavu, nekdo ji ma i jako rodiny a uzitkovy vuz!Ladin 164V6 píše:Fuuuj hagusy patri na oktavky![]()
Tak to sediLiwika19 píše:suhlasim s delfinici nemame sa za co hanbit...hold nemame taku silu ako muzi aby sme si so svetkym poradili...nebudem sa krvopotne mucit pri niecom co viem ze bez muzskej sily nespravim...ale na obhajobu poviem ze moje male tenke rucicky sa hodia na dotahovanie matiek v uzkych a nepristupnych priestoroch![]()
Ukaž prosím jak to vypadá, mně se tam jinej než origo volant nelíbí ale ten originál je strašný kormidlo.Rado HF píše:Moja 33jka je od 10.mája PLNOLETA tak som jej k narodeninám daroval OMP volant.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host