Tak se mi po puldenni praci podarilo vymenit zarovicku v panelu topeni. Ovsem nevim, jestli to bylo zarovickou, dle meho pruzkumu na netu to neni neobvykla zavada, nekdo psal, ze stacilo poklepat na panel z boku a zarovicka se rozsvitila, coz jsem vyzkousel a fungovalo to, klidne muze byt na vine spatny kontakt. To mi ale nestacilo, tak jsem pristoupil k operaci. Pro MiTisty jak na to: musi ven radio, to byla nejhorsi cast cele operace, protoze jsem ho zaboha nemohl dostat ven i za pouziti vidlicek na Blaupunkt radio. Po asi hodine ruznyho vexlovani a zkouseni ruzny sily, vectne toho, ze jsem se snazil odmontovat kaslik, kdy si muzete pomoci zatlacenim na radio zezadu-nepovedlo se mi kaslik odmontovat, radio najednou vyskocilo ven. Pak musi ven klec. Pokud mate B&M, musi nejdive ven, je to cerna krabicka ve spodni kleci, drzi ji takove 4 pacicky po stranach, je na ne potreba jit docela silou. Pak nasledovala cesta do Hornbachu, protoze jsem nemel Torx 25. Klec je pridelana 5ti Torxy, panel topeni pak ctyrmi, kdy kvuli pristupu k spodnim je potreba vyndat nacvakavaci panylek zespodu panelu, je potreba zabrat zepredu panylku. Tam je taky trochu problem, protoze srouby jsou nizko nad stredovou konzoli a sroubovak tam nedostanete, vyresil to Torx bit a povolit klestema, nastesti to nebylo moc utazeny. Pak uz v prostoru pro radio panel topeni otocite, vezmete za draty k zarovicce, vytahnete je is objimkou, vymenite a opacnym zpusobem zpet. Prace tak na pul hodiny, kdyz vite jak na to.
Akorat me zarazila jedna vec: po zpetny montazi po me radio nechtelo kod
A jeste jedna vec: nezkontroloval jsem chod regulace teploty a nastaveni odkud vitr vane, je to na bovdenech, tak doufam, ze jsem je nejak blbe nezkroutil a nebudu to muset zase cely rozebrat