aj vdaka tomuto foru som sa dostal k svojej prvej Alfe, tak sa rad podelim so skusenostami so svojim prvym "talianom"

Aby som to trochu rozviedol, tak som mal za tie roky kopec aut a vacsinu silnych. Takze po Galante V6 a E39 535iA som si povedal, ze 100tis km v pohode je super ale chcelo by to lepsiu spotrebu. Tak som skocil po E46 320d, tu som po par problemoch predal a vzhladom na okolnosti som odtrpel 44tis km v Octavii kombi Tdi(strieborna:)). Kedze mi vytrvalo chybal vykon a hracky (xenony, poriadny motor atd.) som skocil do Mondea 2,2 tdci 08. A tu zacina moj 10 mesacny investicny program. DPF, Rozne cidla, uprava RJ az finale odtah z prace do servisu. Ked som to spocital tak 30tis v Mondeu ma stalo, ze by som uzivil W12. Ale kedze som som to dal dodopy a nechcel som tu torturu podstupit este raz (jazdim do prace cca 10 km denne), rozhodol som sa si kupit konecne auto

Takze k veci. Moja Alfa bola od nova na SK kupoval som ju u predajcu v KE, kde bola povodne predana a nasledne vykupena. Nepoznam vybavu 159, ale je tam vsetko okrem Navi. Ma to 57000 tis km a servisnu historiu ako vino (deklarovanu). Z vybavy mam zevraj stresne okno, ktore ma malo aut a na vyziadanie zakaznika 18tky disky. Idem studovat ako nahodit foto (ked mate niekto navod sem s nim

https://www.dropbox.com/sh/q5utdprybewdour/L-OidykWyO
Skusim tak, idem patrat ako funguje USB