Giulietta QV 1750 TBi 173kW 1. reg 29.6.2011

Pouze vozy značky Alfa Romeo !!!!!
Pravidla fóra
Obrázek
Odpovědět
cs2011

Příspěvky: 6
Registrován: 14.10.2021, čtv 18:38

Giulietta QV 1750 TBi 173kW 1. reg 29.6.2011

Příspěvek od cs2011 » 1.3.2024, pát 09:40

Ahoj Alfisti,

chtěl bych prodat svoji Julču _Q4_ . Tedy vlastně nechtěl, ale manželka mi vysvětlila, že chtěl. Pravdou je, že se nám nedávno narodila druhá dcera a kromě krátkých přejezdů se do toho auta prostě nevejdeme. Teď nějaká data k autu.

Jedná se o Giuliettu ve verzi Quadrifoglio Verde, motorizace 1750 TBi, 173 kW, datum první registrace 29.6.2011, v barvě šedé magnesio grigio. Nájezd aktuálně 127k km. Historie auta je následující: Pořídil si ji táta jako opečovávanou víkendovku, všechny servisy dělané v autorizáku u dealera, kde byla zakoupena, pravidelně olej, filtry, celý život auta se do ní lije jen vysokooktanový aditivovaný benzín, toto vše platí dodnes. Bohužel příjezdová cesta domů se křížila s novou cyklostezkou a než doplnili zrcadlo, v raných letech do krokem jedoucího auta do dveří u spolujezdce narazili 2x (!) pomatení důchodci na kole, jednou se dokonce vysypalo sklo. Dveře byly v obou případech opraveny v autorizovaném servisu, píšu to jen pro úplnost, jiné nehody auto nezažilo.

Já s ní jezdím od léta 2021, přebíral jsem ji s nějakými 75k km. Poslední dva roky pracuji v Německu, u Mnichova, nájezd je daný hlavně občasnými přelety Česko - Německo za rodinou. Bohužel už jsem stihl vyměnit levý světlomet (nikoliv po nehodě, odešla dioda a světlomet je neopravitelný), loni jsem nechal vyměnit ramena kvůli čepům, 2022 na podzim jsou dělané komplet rozvody s pumpou, no a je to Alfa, takže v minulosti měněn přijímač GPS na střeše, mechanismus zamykání nádrže a nedávno jsem nechal měnit mechanismus otevírání pátých dveří, protože prostě přestal fungovat. Loni jsou dělané komplet brzdy, na předek jsem objednal vrtané Brembo kotouče z Německa a nejostřejší desky, co servis nabízel. Aktuálně nefunguje levý krajní parkovací senzor (tj celý parkovací asistent) a trhaně vyjíždí a zajíždí obrazovka infotanimentu. Takhle z hlavy mě toho víc nenapadá. Kompletní servisní historie se dá samozřejmě vyjet v servisu. Celkově si myslím, že je auto v super stavu, zejména podvozek a motor jsou parádní.

K autu jsem nechal profesionálně dodělat odnímatelné tažné zařízení Westfalia s typovou 13pinovou elektropřípojkou. Je to super věc, používám na nosič na kolo, montáž demontáž tažného je otázka 30 vteřin, v demontovaném stavu není poznat, že tam je. Kromě toho jsou k autu dvoje litá kola 18ky, oboje originály Alfa, asi nejhezčí, co byly na výběr, kromě ikonických kruhů. Zimní a letní pneu oboje stáří jedna sezóna (zimní jedou druhou), letní Goodyear Eagle F1 asymmetric 5, zimní Michelin Pilot Alpin 5. Na autě je rakouská dálniční známka pro rok 2024 a ekologická plaketa pro vjezd do center německých měst.

Co se týká data prodeje, představoval bych si tak květen/červen, musím napřed zajistit náhradu, nemůžu být bez auta. V případě vážného zájmu určitě možná prohlídka a svezení, pouze je potřeba domluvit se dopředu, v ČR jsem jen jednou za čas. Dotazy prosím buď tady do zpráv nebo vážní zájemci volejte mezi 18-19 h na +420 730 957 567. Fotky doplním.

edit: Bohužel zatím nemám vůbec čas ji nafotit, tak aspoň jedna ilustrační z předminulého víkendu, co jsem si cvakl spíš tak pro sebe. Ale na seriózní fotky časem určitě dojde.
Přílohy
IMG_7609.jpg
Giulietta QV (2011)

Odpovědět

Zpět na „Prodej - Auta“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů