Ve středu u jednoho nejmenovaného dealera zachycen první kus v ČR... Na živo to opět, stejně jako Tonale, ale vlastně třeba i Giulia, vypadá mnohem mnohem lépe, než na fotkách. Ten Peugeot je z toho cítit na kilometr daleko, ale přeci jen, není to opravdu tak strašný, jak z fotek. Interiér poměrně solidní (sere mě jen ta ekokůže všude), docela i příjemný, akorát teda opravdu malý. Celé to auto je vlastně dost kompaktní a na svojí třidu i docela nízké (plus baterka v podlaze je příslib slušných jízdních vlastností).
V nižších výbavách a světlých barvách to bude ale celkem hrůza...
První kusy v ČR
Re: První kusy v ČR
největší problém bude cenovka a taky ta řídká servisní síť.... Jako kvůli Giulii/Stelviu jsem ochoted občas zabíd den a táhnout se do autorizáku hodinu a půl.... ale kvůli tomuhle fakt už celkem obyčejnému autu? V jiných zemích to snad nebude tak zlé no....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- speedy
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Ty kola nejsou moc hezký, ale to se dá už dodatečně pořešit, ikdyž s tou čtyřdírou najít kompatibilní 19” ráfky nebude asi sranda.
SPZ umístěná uprostřed, na to už taky léta nejsme zvyklí, ale jestli to na světě zachrání život alespoň jednoho chodce…
Jsem zvědavej, určitě bych se v tom svezu až bude možnost
SPZ umístěná uprostřed, na to už taky léta nejsme zvyklí, ale jestli to na světě zachrání život alespoň jednoho chodce…

Jsem zvědavej, určitě bych se v tom svezu až bude možnost
AR Tonale Speciale 1.5 VGT 118Kw
AR Giulietta 1.4 T-Jet 88kw Sportiva
EX AR Giulia 2.2JTD Super 8AT 110kw
EX AR 159 SW 1.9JTDm 110kw - to je vražda, napsala
EX AR 159 SW 2.4JTDm 154kw Ti
EX AR 156 SW 2.4JTDm 129kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
AR Giulietta 1.4 T-Jet 88kw Sportiva
EX AR Giulia 2.2JTD Super 8AT 110kw
EX AR 159 SW 1.9JTDm 110kw - to je vražda, napsala
EX AR 159 SW 2.4JTDm 154kw Ti
EX AR 156 SW 2.4JTDm 129kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
já se škodolibě bavím jak Stellantis furt hraje tu hru že to je jakože nějaká Alfa která by tě měla chytit za srdce nebo co.... viz aktuální promofotky se 33 Stradale. Ve finále tomu autu spíš škodí.... mají to prostě prodávat jako daily-Alfu za fér prachy, ne z toho dělat něco co to zcela evidentně není....
Jinak jak už jsem psal, lepší verze v pěkné barvě až na ten předek ujdou.... socky budou úděsné, jak psal Hampi
Jinak jak už jsem psal, lepší verze v pěkné barvě až na ten předek ujdou.... socky budou úděsné, jak psal Hampi

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Už se znají ceny EV a hybridů?
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Prolezli jsme Alfa Romeo Junior. Je to stále Alfa?
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
nejlepší jsou na tom sedačky, které musíš koupit s nějakým paketem, co bude stát tak 100 litrů....
a ještě si pak za tebe nikdo nesedne
Ne vážně, tohle auto si cenu obhájí jen velmi těžko....

Ne vážně, tohle auto si cenu obhájí jen velmi těžko....