tak jsem se konečně také stal majitelem tohoto kočáru. Koupil jsem jí od cuhana odtuď ze stránek.
Po první projížďce jsem nebyl zcela přesvědčen, jelikož auto nemělo takový výkon, jaký jsem si představoval, ale po ujetí pár kilometrů mi Alfička nabídla krásné mrazení v zádech s filharmonií šestiválce...Ten motor mi pak už nepřišel líný a nepřestával mě překvapovat. Přeci jen to auto stálo čtrnáct dní bez naťuknutí.
Ten zvuk je prostě úžasný...
Motor jde krásně za plynem a co je hlavní, žádné zvuky, krom jednoho, žádné rány, vrzání, nic. V autě je naprosté tichounko.
Jen když běží na volnoběh, tak tam slyším lehce takový písklavý klapavý zvuk. Nevím co to je a ani jestli tam ten zvuk má být. Mám se něčeho obávat?
Jinak interiér je opravdu v Top stavu, nádhera...
Čeká mě výměna oleje, jak je to u p.Kameníka? Musím se u něho objednávat? Nebo tam můžu přijet kdykoliv. Olej mám přivézt vlastní + filtry, nebo tam vše má. Jak je na tom s cenama za práci atd.
Když mu řeknu aby se mi na to podíval komplet, vše zkontroloval a pak mi řekl co je v prd...i, funguje to u něj tak??
Jinak zkoušel jsem co zvládne a jak se chová když se jí trošku naloží a prostě paráda.
210km/h a volant, řízení, motor...balada..
Jo cena 90000kč...no parádička...