Chip - www.squadra-tuning.com
Chip - www.squadra-tuning.com
//presunuto z opravy svepomoci...
Harous: kedysi sme sa tu bavili o chipovani alfy a ty si mi vtedy dal nejaky odkaz na sqadra chip, ale hladam to tu uz dost dlho a stale to nemozem najst....
Harous: kedysi sme sa tu bavili o chipovani alfy a ty si mi vtedy dal nejaky odkaz na sqadra chip, ale hladam to tu uz dost dlho a stale to nemozem najst....
155 2,0 16V Super
http://www.squadra-tuning.com/EN/en_pricelist.htm1552,0 píše:Dik.
Dali by sa kdesi zistit ceny?
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
video primo od teto ladicske spolecnosti, tedy aspon myslim ze jde o ne.. http://www.youtube.com/watch?v=h_OTekh6v_8&NR=1
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
Tak alfu uz mam chipnutu. Je to ako som cakal. Nieje s toho ziadne lietadlo, skor by som povedal, ze u chipovania benzinovych, nepreplnovanych motorov ide skor o optimalizaciu chodu ako o nejaky velky rozdiel.
Kazdopadne citim iny priebeh motora v tom, ze pred upravou mi to citelne tahalo od cca 4000rpn a teraz to citelne taha od cca 2800rpm. Narast vykonu necitim ziadny, skor tvrdim, ze rozdiel je v krutiacom momente. Teraz by som mal mat na motore tieto hodnoty / samozrejme, ze ide o hodnoty ODHADOVANE predajcom softwaru, vobec nie o hodnoty namerane /
168HP, 208Nm, povodne hodnoty boli 150HP, 187Nm.
Pred upravou sa ma predajca opytal, co by som od zmeny softwaru ocakaval, cize do istej miery by sa dalo povedat, ze ho upravil podla mojich potrieb.... Neriesil som spotrebu.
Az nebudem s novym programom spokojny, garantuju vratenie penazi, pripadne ho mozu este poupravit.
Kazdopadne citim iny priebeh motora v tom, ze pred upravou mi to citelne tahalo od cca 4000rpn a teraz to citelne taha od cca 2800rpm. Narast vykonu necitim ziadny, skor tvrdim, ze rozdiel je v krutiacom momente. Teraz by som mal mat na motore tieto hodnoty / samozrejme, ze ide o hodnoty ODHADOVANE predajcom softwaru, vobec nie o hodnoty namerane /
168HP, 208Nm, povodne hodnoty boli 150HP, 187Nm.
Pred upravou sa ma predajca opytal, co by som od zmeny softwaru ocakaval, cize do istej miery by sa dalo povedat, ze ho upravil podla mojich potrieb.... Neriesil som spotrebu.
Az nebudem s novym programom spokojny, garantuju vratenie penazi, pripadne ho mozu este poupravit.
155 2,0 16V Super
- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Diesely tam jsou. Jenom je potřeba dát homepage a vybrat holandskou verzi, anglická je nekompletní. http://www.squadra-tuning.com/NL/index_nl.htmlsarkan píše:Pozeral som na stránky squadry, a nenašiel som tam diesel. oni robia iba benzíny?
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6