Narovinu, mně manuální klima celkem vyhovovala.Harous píše:manuální klima leckomu stačí.

Narovinu, mně manuální klima celkem vyhovovala.Harous píše:manuální klima leckomu stačí.
Vyzkouším, děkuju!tuta146 píše:Tak si vypni full-auto
Jako že se u 159 nedá přepínat z fullauto na manual?cendler píše:jako swist a není to tím, že máš full auto, u mě se to zapíná jak chce a to mě sere
samozřejmě dá, ale i když tam máš mono, tak se to samo přepne na auto a začne si dělat co chce, aby prostě udržela tu teplotu co mám navolenou, teď v zimě mi to nevadí, zapíná se klima kdy chce a pak se zase vypne, stejně do 5°C nejede kompresor, ale v létě mi to vadí, když je horko zapne klimu kdy chce a pokud je někdo náchylný na velký změny teplot, tak se staráš hlavně o klimu než o řízení, mladá je chudá v létě furt nemocnátuta146 píše:Jako že se u 159 nedá přepínat z fullauto na manual?cendler píše:jako swist a není to tím, že máš full auto, u mě se to zapíná jak chce a to mě sere
Mas "AQS"? Klima se zrejme automaticky zapina proto, ze se ti zacinaji mlzit skla/zasvineny senzor. Mne to dela taky, ale jen pri zvysene vlhkosti v kabine a jen po startu, kdy se tenhle system aktivuje - po manualnim zasahu a do dalsiho startu uz ne.cendler píše:... máš mono, tak se to samo přepne na auto a začne si dělat co chce, aby prostě udržela tu teplotu co mám navolenou...
Nahriva, dej ji cas. Aspon kdyz vyjedes - bude foukat hned teplo.Adamsquare píše:... Jediný co mě vyloženě rozčiluje je když ráno nastartuju a chci dát hned plný výkon ventilátorů. Mačkám jak zběsilej a neděje se nic. ...
proč mi nadáváte do rekuperací?Ladin 164V6 píše:jj rekuperace je svina...
zas tak hrozné to není, zvlášť na podzim nebo po zimě na jaře když se v autě drží vlhko. Hlavní je venkovní teplota byla nad 5st aby sepnul kompresor klimy a krásně to vysuší vnitřek, takže nehrozí zamlžení zevnitřLadin 164V6 píše:jj rekuperace je svina...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti