Dálkový ovladač
Dálkový ovladač
Prosím, prosím pomóóc! Po rozebrání dálkového ovládání za účelem osazení baterie jsem zjistil, že předchozí majitel měnil jeden z mikrospínačů na tišťáku dálkového ovladače a evidentně tam schází minimálně 2 součástky, pravděpodobně odpor a kondenzátor (označená místa). Pájel to nějakým "kopytem". Kondenzátor jsem našel na kuličce cínu u mikrospínače, ale druhá součástka-asi odpor tam není. Mám to vyfocené. A teď prosba, vyfotil by ten tišťák někdo z Vás, tak aby se dalo zjistit kde byl ten kondík a jakou hodnotu měl ten odpor a kde byl? majl: okluz(zavináč)volny.cz Moc prosím!

AR 159, 2.0 JTDm, 100kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
Ne nefunguje, Alfu mám čtrnáct dnů a ovladač byl bez baterie a navíc mám pouze jeden. Na problém jsem přišel při osazování baterie, to že tam nebyla je asi proto, že "opravář-elektronik" ten tišťák výměnou mikrospínače poškodil a pro jistotu ji tam vůbec nedal. 

AR 159, 2.0 JTDm, 100kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
Tak to pak jo, kluci co maj 156 se ti urcite mrknou co tam ma byt... Ale nemyslim, ze to pomuze. Nekomu to neslo, tak zkusil dat novej mikrospinac a kdyz to neslo porad, vytah baterku...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Kousek jsem pokročil, už mi bliká LED-ka, ale stále nefunguje otv/zav auta. Původně jsem si myslel, že schází 2 součástky, ale schází tři. Vlevo dvě a vpravo jedna. Prosím, prosím pomozte, 
Ten někdo komu to nešlo a kdo to zmrvil byl Frantík, je to dovezené z Francie. Jsem první majitel v ČR.

Ten někdo komu to nešlo a kdo to zmrvil byl Frantík, je to dovezené z Francie. Jsem první majitel v ČR.
AR 159, 2.0 JTDm, 100kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
Je trochu jinak, nicméně kolem toho mikrospínače je to stejné. Ten odpor co tam máš Ty jsem tam osadil o hodnotě 51ohm, ale stále mám navíc ten kondík, který patří na zbylá dvě volná místa. Jedno je vedle toho odporu vlevo od mikrospínače a druhé vpravo od mikrospínače. Chtělo by to obrázek funkčního ovládání, možná bycho se dobrali zapojení po jehož osazení by to fungovalo i Tobě. 

AR 159, 2.0 JTDm, 100kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuju tu dálku, protože ji mám na jiném ovladači společně s alarmem. Klíč jsem při rozborce dojebal tak, že jsem ho zpátky musel zalepit vteřiňákem. Takže abych zjistil, co je tam za rezistor, musel bych na to vzít krumpáč. A to se mi nechce i přesto, že jsou ty Vánoce a máme se rádi. 
Rozdělám to, až budu mít jiný klíč, do kterého budu moct dát tyto střeva. Sorry.

Rozdělám to, až budu mít jiný klíč, do kterého budu moct dát tyto střeva. Sorry.
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
To je mi líto, že se Ti to tak posralo
Zkusím ještě dál hledat na netu nějakou dokumentaci k těm švábům a laborovat. Nelam si se mnou hlavu, díky Tobě alespoň vím, že jsem ten odpor osadil správně a i jeho hodnota celkem sedí.
Zbývá osadit ten kondík a doufat, že ta třetí součástka tam snad ani neschází???

AR 159, 2.0 JTDm, 100kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
rád bych pomohl ale nevým jak se do klíče dostat, co jsem pochopil tak je šroubek pod znáčkem jak ten znáček vytáhnout? Mně zatím fungujou oba klíče, tak jsem to zatím nepotřeboval.
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
Děkuji všem za snahu mi pomoct! Už mi to funguje.
S jedním odporem o hodnotě 270 ohmů. 51 ohm byla moc malá hodnota způsobující proud LED-kou cca 20mA a zřejmě velký pokles napájecího napětí. LED je nízkopříkonová a stačí ji cca 3mA. Kde se tam vzal ten kondík je mi záhadou? Ještě jednou díky!
Kdybyste někdo měl navíc tu černou krabičku na vystřelovací klíč, bez klíče a elektroniky a válela se Vám zbytečně doma nepohrdu.

Kdybyste někdo měl navíc tu černou krabičku na vystřelovací klíč, bez klíče a elektroniky a válela se Vám zbytečně doma nepohrdu.

AR 159, 2.0 JTDm, 100kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW
AR 156, 1.9 JTD, 85kW