Vidím to úplně stejně, už jsem to i někde kdysi psal. Když jdu po Brně tak nestíhám otáčet hlavutonasumik píše:No soupis je to pěkný. Tady v Brně a okolí mně to přijde jako Mekka italských strojů. Fiaty, Lancie, Alfice, připadá mi, s prominutím, k dalším okresům a krajům, že koncentrace italo- strojů je zde poněkud vyšší. A nebo je to jenom zdání? I když u nás ve městečku je jen jedna 33, jedna 164 a můj M-Jet.
Ladis píše:Nazdár,výtej mezi námaValmezák 156 píše:Hojá rodinoJsem nadmíru spokojen s mou první zkušeností s alfičkou a to zdravení je bomba!!!!!
![]()
.Já projíždím Valmezem každý den do práce (celkem psycho) sice faválem,ale jednou týdně vezmu alfonze,vymést saze
,tak snad se někdy potkáme.Co máš za stroj (barva,ročník...)?
Rac3r píše:je pěkná a doufám též![]()
koty píše:nebojte zadnej tuning nebudetak az se potkame tak blik blik:)
Valmezak 156: a jakou mas alfu respektive jakou barvu?
Nemával prostředníkem?Kleofáš píše:... a ještě v klidu zamával.
já teda zdravímLadin 164V6 píše:To bych prave nerekl, tak 2-3 uzitkovy 155, par prasivych 156, par kusu peknych 156, jedna pekna 75 v Sokolove, semtam nejaka buchta v 147 (vetsina nezdravi), 159 vesmes nezdravi (a maji prazsky cisla) a tim to konci![]()
Vesmes uzitkace, fandu je tady oproti zbytku CR malo
tak to je OKcendler píše:já teda zdravímLadin 164V6 píše:To bych prave nerekl, tak 2-3 uzitkovy 155, par prasivych 156, par kusu peknych 156, jedna pekna 75 v Sokolove, semtam nejaka buchta v 147 (vetsina nezdravi), 159 vesmes nezdravi (a maji prazsky cisla) a tim to konci![]()
Vesmes uzitkace, fandu je tady oproti zbytku CR malo
Jo, šel jsem s přítelkyní kolem, když jste nastupovali do auta, očumoval jsem tvé GT jak kdybych ho chtěl ukrást.George.KHE píše:to si byl ty? a nemíjeli jsme se spolu když jsi vystupoval ze 156?a já jsem akorát nasedal do GTčka
jsem dneska potkal tak 7 alf, zdravím málem jak o život a nepozdravil nikdo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host