potřeboval bych od vás malinko poradit, chci měnit kola 15" za 17"
 a koukal sem co se tady na bazošu nabízí a jsem malinko na pochybách jestli dat klasika stříbrne nebo sou tu jedny černe, nebo případně i nějake ty jine.
  a koukal sem co se tady na bazošu nabízí a jsem malinko na pochybách jestli dat klasika stříbrne nebo sou tu jedny černe, nebo případně i nějake ty jine.Dik moc

a koukal sem co se tady na bazošu nabízí a jsem malinko na pochybách jestli dat klasika stříbrne nebo sou tu jedny černe, nebo případně i nějake ty jine.

Určite strieborné to je jasné,ale ešte otázka máš na výber aj iné elektróny alebo si už rozhodnutý
 Určite strieborné to je jasné,ale ešte otázka máš na výber aj iné elektróny alebo si už rozhodnutý   ,pošli nejakú fotku ako vyzerajú tieto 17 na Alfe
 ,pošli nejakú fotku ako vyzerajú tieto 17 na Alfe ale nevím zatím
  ale nevím zatím

a to som ešte kupoval nove nove pneu za 400eur
 a to som ešte kupoval nove nove pneu za 400eur   ,ale som rad že ich mám
 ,ale som rad že ich mám 

, charakter se musí přeci zachovat
 , charakter se musí přeci zachovat 
Petr 147: no to je mi uplně jasný, že když je řeč o Tristarech tak se ozvešPetr147 píše:jedině Tristary

no to právě nevím, Chevron prodává jeden a pak tu Tuta dával shop z Anglie, kde jsou za polovic, ale ani jedna z tech značek mi nic neříkáA.L.I. píše:by Petr147: a už víš od koho, taky o tom do budoucna přemýšlím

blbčePetr147 píše:co to je na tom ráfku? to jsou LEDky?

vypadají fakt hustě a jak říkal speedy můžu jít spát s klidnou hlavou
  vypadají fakt hustě a jak říkal speedy můžu jít spát s klidnou hlavou 
od Chevron to sou Lowtec? tak to se poptej speedyho, to tu nedávno řešilPetr147 píše: no to právě nevím, Chevron prodává jeden a pak tu Tuta dával shop z Anglie, kde jsou za polovic, ale ani jedna z tech značek mi nic neříká

,příští týden v pondělí sou doma.
 ,příští týden v pondělí sou doma. být tebou, tak bych se řídil techničákem
 být tebou, tak bych se řídil techničákem 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host