Kdybyste místo takovýho objíždění a shánění zajeli třeba do Rakouska tak přivezete pěknou určitě i na blint. A určitě bych sháněl auto právě po tom prvním FL, těch změn tam bylo fakt hodně.
Harous píše:To je ta slepovaná co? Já fakt když vidím jak nesedí ten prah tak bych od takovýho auta utekl.Nehledě na to, že první facelift byl už v roce 2001 a tohle je auto evidentně před FL. Jestli máš VIN tak ho zadej do EPERu a uvidíš co je to ve skutečnosti za rok.
Kdybyste místo takovýho objíždění a shánění zajeli třeba do Rakouska tak přivezete pěknou určitě i na blint. A určitě bych sháněl auto právě po tom prvním FL, těch změn tam bylo fakt hodně.
Rok 2001 přinesl velmi povedený facelift interiéru. Novinkou byla dvouzónová klimatizace, nový volant (z Alfy 147), nové barvy v interiéru, xenonové světlomety a audiosystém od firmy Bose s ovládáním na volantu. 156 dostala i palubní počítač umístěný v kapličce na středu palubní desky. Řazení Selespeed bylo vylepšeno. Standartem se stalo i ESP a ASR díky změně motormanagementu, stejně jako airbagy ve sloupcích karoserie. Nechyběl motor 2.0 JTS a výkonnější verze JTD. Jedinou změnou na exteriéru bylo lakování lišt nárazníků a zpětných zrcátek v barvě vozu .
dvouzonová klima- na co když jezdí sám- stačí automatikaHarous píše:Volant a přístrojovka...Kdyby to tu nebylo na webu.
![]()
Rok 2001 přinesl velmi povedený facelift interiéru. Novinkou byla dvouzónová klimatizace, nový volant (z Alfy 147), nové barvy v interiéru, xenonové světlomety a audiosystém od firmy Bose s ovládáním na volantu. 156 dostala i palubní počítač umístěný v kapličce na středu palubní desky. Řazení Selespeed bylo vylepšeno. Standartem se stalo i ESP a ASR díky změně motormanagementu, stejně jako airbagy ve sloupcích karoserie. Nechyběl motor 2.0 JTS a výkonnější verze JTD. Jedinou změnou na exteriéru bylo lakování lišt nárazníků a zpětných zrcátek v barvě vozu .
http://www.novinky.cz/krimi/200996-podv ... -auta.htmlmodenaboy píše:Poslední dva týdny jsem řešil koupi auta a taky jsem narazil na podobnýho chytkáka z Anglie jako ty.Tohle mi psal:
sem se spletl nejlevnější 1,9JTD sem tam našel za 40 000zde. píše:Tyjo ale se SW za 30t toho fakt nenajezdíš tolik jako s dvěstěpětkou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host