tak to ti neverimdrtikols píše:...pujde z baraku svine jedna![]()
![]()
budu jezdit s cromou ...

jo tak,jsem si říkal,ale i tak to nesereRichie píše: nene..ja mel plastovya byl urvanej uz kdyz jsem alfonse koupil...a pri vyjezdu z garaze ,pri prejezdu takoveho kovoveho bazmeku ktery drzi vrata jsem ho tam nejak zapomel
rozhodne to nema vubec zadny vliv na ohrev,at je tam plast ci duralqwerone1 píše:plechovy?? bude se ti to hrat jak prase... uslysis porad jen vetrakydrtikols píše:ja daval oplne novy cca 3 mesic a uz je prave jak pises vzadu skoro znovu utrzeny...reseni vydim si sehnat plechovy...udejne se prodava ale kde nevim
a jeste k tomu musi byt hlucnej....
to si nemyslim ale budis...drtikols píše:rozhodne to nema vubec zadny vliv na ohrev,at je tam plast ci ruralqwerone1 píše:plechovy?? bude se ti to hrat jak prase... uslysis porad jen vetrakydrtikols píše:ja daval oplne novy cca 3 mesic a uz je prave jak pises vzadu skoro znovu utrzeny...reseni vydim si sehnat plechovy...udejne se prodava ale kde nevim
proc by se to melo min chladit at uz je tam kov ci plast...stejne tam diry na vzduch nejsou...jo mozna to bude mit vliv nekdy cervenci ve meste....ale ne podstatny...stejne sepnou sahary avzdych tam zene pod plnymqwerone1 píše:to si nemyslim ale budis...drtikols píše:rozhodne to nema vubec zadny vliv na ohrev,at je tam plast ci ruralqwerone1 píše: plechovy?? bude se ti to hrat jak prase... uslysis porad jen vetraky
To taky nechapu ale taky mi nejde do hlavy proc jsi ho sundal a mas tam plastovej..drtikols píše: proc by se to melo min chladit at uz je tam kov ci plast...stejne tam diry na vzduch nejsou...jo mozna to bude mit vliv nekdy cervenci ve meste....ale ne podstatny...stejne sepnou sahary avzdych tam zene pod plnym
Ferro píše:To taky nechapu ale taky mi nejde do hlavy proc jsi ho sundal a mas tam plastovej..drtikols píše: proc by se to melo min chladit at uz je tam kov ci plast...stejne tam diry na vzduch nejsou...jo mozna to bude mit vliv nekdy cervenci ve meste....ale ne podstatny...stejne sepnou sahary avzdych tam zene pod plnym
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host