po meste nejdu pod 10 litru a mimo mesto mam prumernou 8,1...ale co, nekupovala jsem si ji kvuli spotrebe, ale kvuli vzhledu..takze se s tim pomalu smiruju
  po meste nejdu pod 10 litru a mimo mesto mam prumernou 8,1...ale co, nekupovala jsem si ji kvuli spotrebe, ale kvuli vzhledu..takze se s tim pomalu smiruju  no za originalni auto se musi platit vic
  no za originalni auto se musi platit vic 

po meste nejdu pod 10 litru a mimo mesto mam prumernou 8,1...ale co, nekupovala jsem si ji kvuli spotrebe, ale kvuli vzhledu..takze se s tim pomalu smiruju
  po meste nejdu pod 10 litru a mimo mesto mam prumernou 8,1...ale co, nekupovala jsem si ji kvuli spotrebe, ale kvuli vzhledu..takze se s tim pomalu smiruju  no za originalni auto se musi platit vic
  no za originalni auto se musi platit vic 

já dojíždím setrvačností nebo volnoběhem co se dá
 já dojíždím setrvačností nebo volnoběhem co se dá  

Bohužel, nebo spíše naštěstí nemám palubní počítač, takže tenhle údaj me nemůže dráždit. Jak jsem teď necham kopletně vyměnit rozvody, olej, svíčky, těsnění pod ventilovým víkem a další malíčkosti, tak moje Alfička chytla druhý dech a jede o poznání lip. Možná je to jen můj pocit...bohužel se to ale promítlo na tom, že jezdím rychleji a taky na vyšší spotřebě....Petr147 píše:KM - Praha - kurz sebeovládání

Petr147 píše:KM - Praha - kurz sebeovládání

si vůl
  si vůl a Alfičku proženu, vona pak na mě blbě čumí, když s ní jedu pomalu
 a Alfičku proženu, vona pak na mě blbě čumí, když s ní jedu pomalu 

, Po okreskach toho moc nenajezdim, maximalne do prace 10 km tam i zpet. A to se obcas vlecu doopravdy jak s vajickama, abych nemusel brzdit na cervenou. Uz se radeji na ten palubni pocitac nekoukam
 , Po okreskach toho moc nenajezdim, maximalne do prace 10 km tam i zpet. A to se obcas vlecu doopravdy jak s vajickama, abych nemusel brzdit na cervenou. Uz se radeji na ten palubni pocitac nekoukam   
 mam 147 1,9JTD 115k
 mam 147 1,9JTD 115k
 Ale za to svezení to fakt stojí, kdybych chtěl šetřit, tak si koupím něco v TDi, ale Alfa je hlavně o požitku a za ten se holt platí
 Ale za to svezení to fakt stojí, kdybych chtěl šetřit, tak si koupím něco v TDi, ale Alfa je hlavně o požitku a za ten se holt platí 

jinak jsem raději piánko 130 tempomat
 jinak jsem raději piánko 130 tempomat 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host