Příspěvek
od RV147 » 12.5.2010, stř 19:59
No ber to tak, že to nejlepší Tě teprv čeká (nad 4000 ot.), tam začíná Alfa žít. Olej,ventily, předstih a vzhůru k omezovači (obrazně). Do karbců bych se moc nemontoval, jestli to startuje teplý, studený, moc nežere a jede a díru při přidání tolik typickou pro blbě seřízený karbecový motory jsem neslyšel, tak bych to nechal. U nás Ti to leda rozštelujou (až na pár vyjímek) Co jsem to viděl štelovat, tak jak si někdo bere na pomoc průtokoměry, podtlakový měřiče apod. tak to stojí zaprd. Ono to ukazuje furt to samý nebo od Šumavy k Tatrám, maník se neví rady a začne se vším zběsile kroutit. Na závodech mě dostal jeden starej pán. Chlapík si nevědel rady se svojí závodní 130RS, prostě buď se hltila v nízkejch otáčkách nebo nešla do vysokejch. Používal tydle udělátka pro nemrcouchy (jak to nazval ten starej pán), měnil trysky, svíčky,kroutil rozdělovačem. Pán už se na to nemohl dívat a se slovy, ty ten motor utrápíš hochu mu šel pomoct. Vyptal se kompresi, vačky, nechal si rozdělat svíčky (Bosch), ty zahodil, dal tam nějaký NGK, otryskoval, seřídil na ucho. To auto jelo neuvěřitelně a dokonce i drželo volnoběh. Starej pán jenom utrousil: "A teď mi to ten mladej mamlas nandá" . A jasný, že nandal.
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6