Achjo doufám že se ještě někde ukáže jelikož v Hk než bude předváděčka tak bude po další prosolený zimě a o milion děr v asfaltu víc.
  Achjo doufám že se ještě někde ukáže jelikož v Hk než bude předváděčka tak bude po další prosolený zimě a o milion děr v asfaltu víc. tak se zastavim
 tak se zastavim 

A.L.I. píše:Vypadá dost luxusně ten okruh, hned bych se projel, šak za zkoušku nic nedáš

jestli bude mít někde alespoň jeden nápis Alfa Romeo a bude to 205 GTI, tak v pohoMilano75 píše:alfa má pořád převodovku venku a kardan mi ještě nedorazil
budu moci na okruh s 205 kou ???
 a musíš mi ji půjčit
   a musíš mi ji půjčit 
 mno nápisy obstarám
  mno nápisy obstarám   

Prostě každý si zaplatí ubytování..okruh a jiné věci na místě sám. Ubytování je hlavně ve stanech..pokud by někdo chtěl vyloženě apartmán..tak ať mi dá  vědět, ale jak jsem psal mají tu hlavně týdenní pobyty..ale bývají některé volné. Minulý rok to všem vyšlo.  Tak se těšim
  Prostě každý si zaplatí ubytování..okruh a jiné věci na místě sám. Ubytování je hlavně ve stanech..pokud by někdo chtěl vyloženě apartmán..tak ať mi dá  vědět, ale jak jsem psal mají tu hlavně týdenní pobyty..ale bývají některé volné. Minulý rok to všem vyšlo.  Tak se těšim 

777101090   ...snad se nějak domluvíte, ale jak jsem řekl..když bude mít nabito týdeníma pobytama..tak nevim.
  777101090   ...snad se nějak domluvíte, ale jak jsem řekl..když bude mít nabito týdeníma pobytama..tak nevim. Chtěl jsem krásný počasí a nakonec by bylo lepší to co bylo minulý rok
  Chtěl jsem krásný počasí a nakonec by bylo lepší to co bylo minulý rok  , kdy byl  kemp prázdnej
 , kdy byl  kemp prázdnej 

pojed, udelame oldtimer srazPivrnec911 píše:Ty jo fakt nevim... Moc chci jet se 75 ale.... Koukaly by jste na me jak na magora:-).

alespoň to bude mít pořádnej soundPivrnec911 píše:S dirou ve vejfucku???:-).
 Jestli je to jediná závada na 75 a neni díra v podlaze kterou by jsi propadl..tak tam ještě budeš za jednoho nej. alfystu se 75..hlavně na okruhu
   Jestli je to jediná závada na 75 a neni díra v podlaze kterou by jsi propadl..tak tam ještě budeš za jednoho nej. alfystu se 75..hlavně na okruhu 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Baidu [Spider] a 1 host