moc pěkný stroj
 moc pěkný stroj  
 moc pěkný stroj
 moc pěkný stroj  
Je to úplně v poho člověkjazzman píše:Gratuluju k supr káře. Vypadá supr a ten motor...
Jj na Fiše je spoleh. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem koukal, no měl jsem strach, ale je to machr.

Si ale kanálie...Balanta píše:tak dneska se mi podařilo poprvé rozblikat kontrolku stabilizačního systému

Tak hlavně že to dobře dopadlo a neskončil si někde v příkopěBalanta píše:tak dneska se mi podařilo poprvé rozblikat kontrolku stabilizačního systému

moc nechybělo, ještě že je to pojištěné, ale projel jsem tu zatáčku na mokru hodně rychle. Musím na příští rok pořídit 18 kola a supr gumy, ať to neblikáforza156 píše:Tak hlavně že to dobře dopadlo a neskončil si někde v příkopěBalanta píše:tak dneska se mi podařilo poprvé rozblikat kontrolku stabilizačního systému

stálo mě to 2800kč
   stálo mě to 2800kč 

Proč kupuješ tak draho?Balanta píše:včera jsem vyměnil xenonovou výbojkustálo mě to 2800kč

tak mi to doporučilicuhan píše:Proč kupuješ tak draho?Balanta píše:včera jsem vyměnil xenonovou výbojkustálo mě to 2800kč

a hlavně oproti té Škodovce v pozadí je to paráda
  a hlavně oproti té Škodovce v pozadí je to paráda 
ja myslel ze to bylo na tu skodovku...Balanta píše:hezky vypadá

dyt to rikam...tuta146 píše:Balanta zachytil slavnostní okamžik, kdy ho předjíždí šáde 105
Ale jinak krásná, to jo

a ještě s tou bílou mašlí ta černá vapadá
  a ještě s tou bílou mašlí ta černá vapadá  

Kůrkyn píše:nech toho, s tím Tvým autem by byla největší sranda na letních

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host