ja tam jedu pristi tejden do Budejc, zacinam se bat pomalu ale jistedolphin7 píše:Tak to jsi určitě nebyl v Budějcích a nepotkal si grafitové GTV s dámou za volantem..já totiž mávám a blikám seč mi síly stačeji
a zrovna tvý alfy bych si všimla, protože tu barvu zbožňuju
Pozdrav na silnici
Re: Pozdrav na silnici
ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
mara: po Budějcích jezdí myslim dvě, zrovna včera přijel jeden kluk s ní na sraz, fakt luxusní barvička
prte: jedeš alfou nebo tím něčím ošklivým jak zmiňovala Katuša? neboj se ničeho, já ted jak je hezky moc nejezdim, spíš chodim pěšky, ale dřív se mi občas stalo, že když mě nějaká alfa pouštěla třeba na přechodu, tak sem měla tendence jít k řidičovi otevřít dveře a povídat si

prte: jedeš alfou nebo tím něčím ošklivým jak zmiňovala Katuša? neboj se ničeho, já ted jak je hezky moc nejezdim, spíš chodim pěšky, ale dřív se mi občas stalo, že když mě nějaká alfa pouštěla třeba na přechodu, tak sem měla tendence jít k řidičovi otevřít dveře a povídat si
Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
To by mohla bejt zajímavá situace, takhle stát na přechodu nebo křižovatce a najednou si tam přisedne osoba z ulice.Bych asi dost čuměl 
AR 156 SW 2.5 V6 (2004) fárokára pro radost
AR 156 1.6 TS (R.I.P.)
Honda XRV 750 AT
AR 156 1.6 TS (R.I.P.)
Honda XRV 750 AT
proto zamykam dvere hned jak nasednu
jedu alfou samozrejme, felicie nejni na delsi cestovani
jedu alfou samozrejme, felicie nejni na delsi cestovani
Se zamykám taky a když projíždím pšes budějky tak to ještě 2x kontroluju 
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
sony: ale jo, nestěžuju si
mara.k: když by si chtěla povídat o alfách, tak by si čumět přestal ne
prte: jednou mě alfa pouštěla a já jak byla v údivu tak sem zůstala stát na přechodu a smála se na pána..chvíli koukal divně, pak se začal mírně usmívat..a když sem se mu konečně uhnula, tak popojel a začal parkovat..to už sem radši přidala do kroku, jsem se bála jestli mě nechce odvést na vyšetření
EDIT: tuta: to se určitě zamykej, přes Budějce jezdíš často, tak můžeš mít újmu dvakrát větší
mara.k: když by si chtěla povídat o alfách, tak by si čumět přestal ne
prte: jednou mě alfa pouštěla a já jak byla v údivu tak sem zůstala stát na přechodu a smála se na pána..chvíli koukal divně, pak se začal mírně usmívat..a když sem se mu konečně uhnula, tak popojel a začal parkovat..to už sem radši přidala do kroku, jsem se bála jestli mě nechce odvést na vyšetření
EDIT: tuta: to se určitě zamykej, přes Budějce jezdíš často, tak můžeš mít újmu dvakrát větší
Tak něco takovýho sem už zažil.. Okolo půl druhé v noci jedu v praze přes anděl (tehdá eště cromou), předemnou zastaví taxík-někdo vystupuje, zastavim, náhle se otevřeli dveře u spolujezdce a nastoupila slečna pod vlivem a povidá mi "na Václavák k mekáči" asi 20 vteřin jsem na ní čuměl jak tele na nový vrata, pak jí asi došlo, že je něco špatně, zeptala se, že to asi nebude taxíkmara.k píše:To by mohla bejt zajímavá situace, takhle stát na přechodu nebo křižovatce a najednou si tam přisedne osoba z ulice.Bych asi dost čuměl
Jako dobrá haluze...
Asi pojedu zkusit ty Budějky, jak že to tam chodí
156 sw 2.4JTD (103kw)
V budějkách je to dost hustý, tam tě rovnou vyhazujou od volantu, že se chtěj projet 
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Budějky jsou divní místo, kolega tam v pátek jel pro novej pas a do práce přišel až dneska, že se včera probral u nějakých lidí na zahradě 
se tam normalne bojim jet abych nedosel ujmy 
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
To je vrchol toto, jak tady pomlouváte naše krásné město!
A aby nepadl někdo v omyl, tak musim upozornit, kolegu Petra147 neznám, nelezla sem mu do auta a určitě se u mě neprobíral
..nemáme zahradu, ale dvorek
prte: a kdy jedeš do Budějc? pondělky či úterky máme s klukama sraza, tak by ses mohl přijet podívat, jaký tu máme krásný Alfičky
A aby nepadl někdo v omyl, tak musim upozornit, kolegu Petra147 neznám, nelezla sem mu do auta a určitě se u mě neprobíral
prte: a kdy jedeš do Budějc? pondělky či úterky máme s klukama sraza, tak by ses mohl přijet podívat, jaký tu máme krásný Alfičky
Naposledy upravil(a) dolphin7 dne 17.8.2010, úte 22:24, celkem upraveno 1 x.
Prte tam je to fakt peklo, potřebuju tenhle týden do Krumlova a asi do vezmu přes Mnichov 
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
pokud to vyjde tak jak ma tak pondeli 23. navecer a 24. zpetdolphin7 píše:To je vrchol toto, jak tady pomlouváte naše krásné město!
A aby nepadl někdo v omyl, tak musim upozornit, kolegu Petra147 neznám, nelezla sem mu do auta a určitě se u mě neprobíral..nemáme zahradu, ale dvorek
![]()
akorat nevim zda dotycna obet me navstevy bude rada ze ji potahnu na alfa srazek este
vy mate krasny alficky dojedu a vsichni utecou pred tou moji
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tohle pondělí večer se nás sešla taká krásná lajnička
Ale nechci tě obtěžovat, ani tvou "oběť", jen mě to napadlo (stejně ani nevím jestli se zas domluvíme na příští týden) myslela jsem to mile a upřímně
(tento výrok zní divně, ale nevím čím ho nahradit
) do auta bych ti určitě nelezla, bát o život by ses taky nemusel 
Ale nechci tě obtěžovat, ani tvou "oběť", jen mě to napadlo (stejně ani nevím jestli se zas domluvíme na příští týden) myslela jsem to mile a upřímně
- AHOSO_VIDAHO
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
fajné :-)
AR 147 JTDm 16v 103 Kw tacho: 218tkm+
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
zase to neber tak vazne, delam si srandu, obet je fiatacka zatim, ale taky pokukuje po alfe, uvidime treba se uvidime, a neboj obtezovani neprichazi v uvahu, do auta si klidne sednout muzes akorat neodjedes pac klic si davam do kapsy (od te doby co sem zabouchnul posledni dvere a alfa se sama zamkla)
pekna lajna, akorat tam chybi starsi generace
pekna lajna, akorat tam chybi starsi generace
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Zas tak vážně to neberu, jen tu ze mě ted udělali blázna co obtěžuje chlapy v Alfách jen co projedou Budějcema, tak jsem si chtěla zlepšit reputaci
Můžu si i sednout dovnitř jo??
klíček nepotřebuju, pohraju si s drátkama
Je pravda, že nejvíc je tu asi 156tek, se staršíma Alfama snad neznám z klubu nikoho, za ten rok co sem tam
Můžu si i sednout dovnitř jo??
Je pravda, že nejvíc je tu asi 156tek, se staršíma Alfama snad neznám z klubu nikoho, za ten rok co sem tam
toho blazna si ze sebe udelala sama
pokud se na necem domluvite tak dej echo, hodim pak navrh a treba dorazime taky na kafco a poznat novy lidi
pokud se na necem domluvite tak dej echo, hodim pak navrh a treba dorazime taky na kafco a poznat novy lidi
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Já si osobně ale jako blázen nepřipadám, jen dávám asi moc najevo svou lásku
Dám ti vědět, pokud něco domluvíme, a bud přijedete nebo ne..akorát to kafe si přivez dyžtak s sebou, my dáváme spicha jen na parkovišti u obchoďáku
Dám ti vědět, pokud něco domluvíme, a bud přijedete nebo ne..akorát to kafe si přivez dyžtak s sebou, my dáváme spicha jen na parkovišti u obchoďáku
u tesca?
tam sem byl s fiatakama este
neboj kafe mam vlastni zasoby
neboj kafe mam vlastni zasoby
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
U Tesca jsme měli dřív, ted jsme přesídlili ke Sparu, je tam takový zadní parkoviště podél hlavní silnice..a ted jsem v pondělí zjistila že i parádní rovinka na extra mini sprintíky, to se muselo vyzkoušet..samozřejmě jsem vyhrála 
To Dolphin: To zas jo , by mi sklaplo, ženská co si povídá o autech a ke všemu o tom v kterým sedím, se jen tak nenajde. Ale přes ty Budějky se zamykat já osobně nebudu, se nebojím 
AR 156 SW 2.5 V6 (2004) fárokára pro radost
AR 156 1.6 TS (R.I.P.)
Honda XRV 750 AT
AR 156 1.6 TS (R.I.P.)
Honda XRV 750 AT
nikdo jinej netocil studenej motor k omezovaci?dolphin7 píše:U Tesca jsme měli dřív, ted jsme přesídlili ke Sparu, je tam takový zadní parkoviště podél hlavní silnice..a ted jsem v pondělí zjistila že i parádní rovinka na extra mini sprintíky, to se muselo vyzkoušet..samozřejmě jsem vyhrála
ja asi vim kde to je, nuz uvidime
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
mara: dobře děláš, máš pro strach uděláno, to tuta146 se prý zamyká dvakrát, srágotka
prte: tak dlouho mě chlapec provokoval, až sem mu řekla a jedem
sice měl 1.8 ale nechala sem mu tu čistější dráhu (na mý byl písek, tak mi to trochu hrabalo při rozjezdu), a na konci sem měla zaparkovaný auto, tak sem musela ještě brzdit dřív..příště to chce nějaký letiště zas
a motor sem studený neměla!

prte: tak dlouho mě chlapec provokoval, až sem mu řekla a jedem