Vzal si jí jeden známej, měl jich doma několik, chtěl jí pro nějakýho svýho kamaráda, kterej jí, bohužel, po asi 14ti dnech zrušil, poslal jí do pole a prej byla na odpis, škoda. Tady u nás v tý době o takový auta nebyl vůbec zájem, tak jsem byl rád, že si jí aspoň někdo vzal, a to na ní ještě byla rok stará komplet spojka a komplet nový brzdy, na všem najeto tak 3000 km, a byl jsem rád, že si jí vzal za 10000,-, takže když koukám na ty dnešní ceny, za kolik se prodávaj, škoda, že jsem si jí nemohl nechat. A to na ní byla jen klasika, špatný lemy a prahy, pod těma plastama, jinak super, a neskutečnej motor, nebral ani kapku oleje, chytal i v největších mrazech, vůbec nekouřil a šel fakt parádně. I alfacontrol fungoval normálně, žádná diskotéka, jak tu píše většina z vás. No jo no, už na ní zbyly jen vzpomínky, ale co, život jde dál, jen je mi líto, že tak špatně skončila.RV147 píše:rosso 155: Kam přišla Tvoje ex 75-ka ?
Marlboro formule je pro mě Honda.AHOSO_VIDAHO píše:já zase sledoval od malička formule ... líbilo se mi to červené "autíčko" a všude jsem říkal, že fandím tomu "marlboru " :-)
pak jsem po letech zjistil, že je to italské ...a jmenuje se ferrari :-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host