EDIT: tak me muzes skrtnout, na 99% nedorazim

MY též...Wide 155 píše:Mi určitě sobota+neděle,možná do pondělí,ale to záleží jak to budu mít nabytý v práci.
Jestli se nějak dostaneš ke mně,tak já mám v zadu volný sedačkyHampice píše:Tak jsem se právě od paní dozvěděl, že dělá v sobotu ráno a v pondělí ráno... Takže bohužel nemůže jet![]()
A mě se osobně moc nechce jet zničenou alfou, takže se asi s někým svezu (Crashtovi?) a tudíž moje účast bude závislá na ostatních....
Nejak to urcite vymyslime (muzes ject s koulovou vilou)...Hampice píše:(Crashtovi?)
Hampice píše:Tak jsem se právě od paní dozvěděl, že dělá v sobotu ráno a v pondělí ráno... Takže bohužel nemůže jet![]()
A mě se osobně moc nechce jet zničenou alfou, takže se asi s někým svezu (Crashtovi?) a tudíž moje účast bude závislá na ostatních....
So - Ne se hodí, takže bych se svezl veteránem?venca píše:si pojedusam,muzes to dat se mnou
od so do ne.
Katusa píše:Hampi já tě vezmu :o))) jestli ti teda nevadí alfa pomlácená od krup![]()
ty máš alfičku pomlácenou od krup?Katusa píše:Hampi já tě vezmu :o))) jestli ti teda nevadí alfa pomlácená od krup![]()
Myslim že v GTA vzadu o moc víc místa nemášjakubSW píše:Ty jo, to je nabídka! Hampi vleze dozadu do GT a v děčíně ho budou vystříhávat hasiči![]()
Přijeďte všichni, bude sranda!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů