Jsem počítal pátek-úterý, manželka a dva trhačijakubSW píše:hej hola, kdo bude zůstávat i pondělí-úterý??? musím tomu přizpůsobit program
děkuji zdvořile

Jsem počítal pátek-úterý, manželka a dva trhačijakubSW píše:hej hola, kdo bude zůstávat i pondělí-úterý??? musím tomu přizpůsobit program
děkuji zdvořile

. Jestli teda nejedeš jinudy?
. Jestli teda nejedeš jinudy?
 ! Před srazem eště doladíme čas.
 ! Před srazem eště doladíme čas.

Jestli jsi obědnal nějaké slušné počasí tak bychom se taky přijeli podívat.jakubSW píše:POZOR ZMĚNA PROGRAMU, ZAČÁTEK 10.00 HOD !!! MŮŽETE SI PŘISPAT

Už jen necelé dva týdny!
  Už jen necelé dva týdny!   

prave sem nad tim o vikendu premyslel... Kolik mista mas ve SW?DědekBV píše:Už jen necelé dva týdny!

PS: Crashtovic, Katušovic - pošlete seznamy? Máte na to tejden.

, to si myslim, že jste nikdo se svou milou alfičkou neprožili!!! A rozhodně nemáte co závidět, bylo to peklo.. Takže tentokrát se ráda přidám k zodpovědným osobám, které mají nastudovanou cestu a do lesa mě nezavedou :o)))
 , to si myslim, že jste nikdo se svou milou alfičkou neprožili!!! A rozhodně nemáte co závidět, bylo to peklo.. Takže tentokrát se ráda přidám k zodpovědným osobám, které mají nastudovanou cestu a do lesa mě nezavedou :o))) http://alfisti.cz/forum/viewtopic.php?p=120005#p120005 (i kdyz z vyprávění byl ten váš prej peknej downhill
 http://alfisti.cz/forum/viewtopic.php?p=120005#p120005 (i kdyz z vyprávění byl ten váš prej peknej downhill   )
 )

RV147 píše:Nic osobního, jenom mě napadla taková sprostá říkanka. Gely, gely, na hlavě i na prdeli
 ...samozřejmně i já si dělal prdel. Jen mi ta jízda minulej rok přišla splašená..ani jsem se nestihl kochat..natož vyhýbat dírám.  A pak ten gel už dnes na mě stojí dost..na to že je jen na řitní kost..
 ...samozřejmně i já si dělal prdel. Jen mi ta jízda minulej rok přišla splašená..ani jsem se nestihl kochat..natož vyhýbat dírám.  A pak ten gel už dnes na mě stojí dost..na to že je jen na řitní kost.. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 host