to si ta léta studování historie místní automobilky hodil rychle do košeRac3r píše:Tak dobře,soudruzi ze Škodovky to asi nezvládali![]()
ale i tak se musí nechat že kdyby se ty prototipy dostali do výroby,tak by to byla bomba
Spíš radši nemám další potřebu o tom debatovat..roubrt37 píše:to si ta léta studování historie místní automobilky hodil rychle do košeRac3r píše:Tak dobře,soudruzi ze Škodovky to asi nezvládali![]()
ale i tak se musí nechat že kdyby se ty prototipy dostali do výroby,tak by to byla bomba
že by češi dostali chuť na jiný auta než doposud?? to je jedině dobře=) Jen tak dál.... ať se drží..Honza R. píše:Tak pánové, a teď se podržte, bomba vybuchla na českém trhu. ALFA ROMEO v srpnu oproti červenci +266% !!!
Tahounem s nárůstem prodeje +333% je ... ano správně!![]()
http://portal.sda-cia.cz/statr/2010-8.s ... ic.CZ.html
Tak já si hlavně myslím, že Giulietta nebude ten servis nějak extra potřebovat.... T-jet i JTD jsou celkem vychytané a když někomu oleze kožený volant (jako mě na Bravu), tak to snad zvládnou vyměnit všude....RV147 píše: Co se týká Giulietty podle mýho zabrala mediální kampaň a díky tváři Umy Thurman je prostě cool a in. Teď jenom aby Tt "nový" zákazníci nebyli znechuceni úrovní servisu a celkovým zázemím značky na českým trhu.
Svatá pravda.... nemít servismana doma v garáži tak sem taky bezradná jako kočkodan a nevím jestli bych si jí koupila kdybych jí měla vozit do origo servisu někam bůh ví kam (nedej bože jí nechat odtáhnout) navíc za ještě hříšnější prachy... navíc nevědět co se tam s ní děje (po předchozích zkušenostech táta a origo servisy suzuki a kia se docela děsim) ...to bych po ní mohla tak leda slintat...RV147 píše:No každý auto potřebuje servis a sám víš čím jsi si prošel i když řešíš úplnou banalitu. Spousta novejch lidí se chytla i design 156-ky a 147-my a troufnu si tvrdit, že jen mizivý procento nealfistů si Alfu koupí znova.
I kdyby byla sebevíc blbuvzdorná tak se vždycky najde nějakej blb co to neví a dorasí ji... horší to bude až po záruce přestanou jezdit na pravidelnej origo servis=)... čechuvzdorný není jen tak něco... bohužel znám pár kolosálních blbů který zvládnou zrichtovat i totálně blbuvzdorný auta... (a pár údajně origo servisů kde je opravujou hůř patlavě než kdejakej tonda z JZD- radši nebudu jmenovat, ale alfa to nebyla)Kubas píše:jasně, i výměna oleje se dá podělat.... Myslel jsem to spíš tak, že Giulietta bude o dost víc blbuvzdorná než 147.... T-jety nežerou olej, podvozky budou taky odolnější vůči prasáckému zacházení atd.... No uvidíme....
Já fakt nevím vo co ti jde?roubrt37 píše:Rac3r: Nemusíš kopírovat a citovat na odkaz, když na něj hned odpovídáš.
Ale že ta, jak ty píšeš debata s tebou byla plodná![]()
Podle mne si jen plácnul něco do větru, co si možná před lety zaslechl, když si tvůj táta vyprávěl u piva s chlapama. A pak aby se neřeklo jsi začal tvrdit, že jsi to studoval. Ale mě by to opravdu zajímalo a kdyby jsi sem hodil něco přesvědčivého, tak bych rád uznal, že máš pravdu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host