řekl by mi někdo prosím tabulkovou spotřebu všech benzínových motorů ve 156tce??
nebo odkaz kde to najdu
zajímalo by me hlavně spotřeba při 90km/h
dikes

jo a benzín do let lampy, takže na co vlstně máme jezdit??? já jezdím na fritovací olejtuta146 píše:Miláno zase agituje za naftu co patří do kamen

Myslel jsem že letlampa je na plyn!Milano75 píše:jo a benzín do let lampytuta146 píše:Miláno zase agituje za naftu co patří do kamen

nafta má něco do sebe ale benzín ničím nenahradíš
  nafta má něco do sebe ale benzín ničím nenahradíš    

určitě je tam zas něco pokažený....
 určitě je tam zas něco pokažený....  
Beztak řidičPetr147 píše:určitě je tam zas něco pokažený....

tak pokud tomu pořádně šlapeš,tak ta spotřeba je podle mě zcela optimální

Kámoš taky jezdil na friťák v Puntu a jezdil tak cca rok než motor definitivně dojezdiltuta146 píše:Miláno stejně jezdí na friťák
 [-o<  a tu tvou spotřebu ti závidím
  [-o<  a tu tvou spotřebu ti závidím   

No přiznávám, že moc podle limitů nejezdím, ale zas aby to bylo na 12, to se mi zdá celkem dost pomaluRac3r píše:Beztak řidičPetr147 píše:určitě je tam zas něco pokažený....

ale zas ne furt, minulej měsíc tam bylo 10, to udělalo, až jsem tam nalil v-power, asi ji chutná víc
 ale zas ne furt, minulej měsíc tam bylo 10, to udělalo, až jsem tam nalil v-power, asi ji chutná víc  

coto slova znamenají?? to je nějaká pomazánka na chleba???tuta146 píše: control system failure, svíčka nebo nějaký kabel, na diag a uvidím

- Tady pomůže už jen autodestrukce!
  - Tady pomůže už jen autodestrukce!  

Není jí na autocross ještě škoda?roubrt37 píše:Me to predevcirem taky svitilo. Trochu jsem to vzal rychleji na takovej skokanek

tuta146 píše:Miláno zase agituje za naftu co patří do kamen

co k tomu dodat?
 co k tomu dodat?   naftofil
  naftofil 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti