Tady byl někdo chytrý že?Kůrkyn píše:jednotlivý díly nakombinovat půjdou, to ano. Sháněj celou, protože až jí složíš, tak bude hučet.
Jestli to není tajemství Kůrky kolik převodovek jsi udělal za celej život že to tak víš?Kůrkyn píše:Když nehučí teď, tak bude hučet později....
Tak jsem teda dneska pozorně poslouchal s vypnutým rádiem a fakt ani jeden pazvuk jsem nepostřehl. Trojka a jednička kde byli špatná synchrony tam padají úplně samy (kvalty). Jinak převodovka má najeto nějakých 225 000 jak celé auto. A když jsem koukal na diferák tak byl jak novej a že jak s tím jezdím po tuning srazech a občas si pozávodím tak dostává pokouřit chudákKůrkyn píše:Heleď, kdysi jsem si skládal skříně do pětistovky a osmpade. Ale tam je hypoidní soukolí na stálém převodu a to je opravdu náročné na seřízení. Ale tak tohle skříň s veškerým ozubením čelním, takže třeba to fungovat bude, rozhodně Tě nepodceňuju. U dedry byla třeba slyšet i změna typu oleje, ale ta skříň měla najeto skoro 300. S řidším olejem začala po hodině na dálnici tenounce pískat, ale bylo to slyšet jen v tahu do kopce nad Ústím nad Labem a při vypnutém rádiu:)
Chápu tvoje nadšení a přál bych ti aby ti ta převodovka fakt vydržela.. ale jseš si nějak moc jistejLubka píše:A povidám ti že hučet nezačne
=D> tak ať to najede dalších 200 tácůLubka píše:Zpravidla dělám věci pořádně a dávám si na nich záležet
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti