počítadlo servisu zůstalo stále na nule ... ale to je to poslední ...Láďa Pavelka píše:... Diagnostiku děláme aby jsme věděli jestli je všechno OK a vymazl servis. Jinak já netvrdím že jsme nejlevnější servis atd.... chceme nabídnout kvalitní servis a záruky..... naše snaha je špičková kvalita, jednání, záruky...
Jinak rozjíždíme FB Auto Pavelka a připravujeme akce
je pravda, že v první chvíli jsem si asi dost dobře nedal 1+1 dohromady. Ale bral jsem to jako lekci. Zanadával sám sobě, že jsem se na začátku nezeptal na celkovou cenu a věřil jen slovům: to bude okolo 1500,- za olej ...Láďa Pavelka píše: No když byl tak strašně nespokojený zákazník tak proč mi nic neřekl při převzetí auta, když jsem mu řekl a vysvětlil co a jak se dělalo atd.. určitě by se to vyřešilo. umíme se postavit čelem k těmto věcem.
Takže proto jsem to řešil tak, že prostě na servis už příště budu jezdit jinde a tím to je pro mě vyřešené.

nebo mého kamaráda, který je na moravě. Naštěstí alfinka nepotřebuje servis tak často a na moravu prostě jednou za 3 měsíce stejně jedu.
  nebo mého kamaráda, který je na moravě. Naštěstí alfinka nepotřebuje servis tak často a na moravu prostě jednou za 3 měsíce stejně jedu. i kdyby měl být jediný šroubek jinak než jsme se domluvili, tak automaticky telefon. Naštěstí opravy nepotřebuju vůbec (ťuk ťuk), jenom údržbu, destičky, ramena, olej, preventivní prohlídka a tak
  i kdyby měl být jediný šroubek jinak než jsme se domluvili, tak automaticky telefon. Naštěstí opravy nepotřebuju vůbec (ťuk ťuk), jenom údržbu, destičky, ramena, olej, preventivní prohlídka a tak  Hlavně chci mít čisté svědomí, že na Belu sahá někdo, kdo tomu rozumí, pokecá s tebou a pochopí co chceš a jaký k tomu autu máš vztah. Třeba s nalitím oleje počkal na mě abych viděl, že tam opravdu lije Selénii.
 Hlavně chci mít čisté svědomí, že na Belu sahá někdo, kdo tomu rozumí, pokecá s tebou a pochopí co chceš a jaký k tomu autu máš vztah. Třeba s nalitím oleje počkal na mě abych viděl, že tam opravdu lije Selénii.

.
 . 

U pana Pavelky jsem asi od března a jsem spokojenej není drahej, někdy sice déle trvá, ale to bývá i u autorizovaných servisů dal mi autíčko dohromady po předcházejcích lemplech jak již všichni asi víte mě zničil Kameník motor totálka v autorizáku u dojáčka udělali novej, ale za tři měsíce jsem u Pavelky musel nechat měnit těsnění na vstřikovačích. Takže  utorizák taky odfláknul práci. Jinak z osobní zkušenosti vím že příjímá i reklamace a umí poradit  dá se vždy rozumně domluvit nová spojka se po 300 kilometrech rozsypala a udělal mi ji znova jako reklamaci jen jsem musel čekat než vyreklamoval to vadné ložisko od spojky a než mu poslali nové a přitom mi zjistil že mám nevyužitou reklamaci na ABS v imofa, takže i to mi zařídil. Když jsem k němu jednou nechal přitáhnout auto asi v 17hod v pátek tak mě neposlal do prdele ať si přijdu v pondělí, ale kouknul zjistil zlomenej šroub u silentbloku dodělal si nějakou práci a asi za dvě hoďky už jsem mohl znova jezdit a řekl si jen o 500Kč. Mohl bych tu toho pospsat víc...ale to by byl z toho román jsem opravdu spokojenej po tom co jsem zažíval dřív u Pana Kameníka tak se to ani nedá srovnat. Přijdete vidíte čisto pořádek, pořádný nářadí, diagnostiku má vpoho a na vše koukne a pak se jen domluví na tom kdy a za kolik přibližně se dá oprava udělat. To že se čeká mi sice někdy vadí ale člověk musí být trpělivej a uvědomovat si že není jedinej jako u doktora taky postupně a ne všichni najednou do ordinace. prostě je vpoho a můžu jen doporučit a doufám že to snad ani nikdy jinak nebude.
  U pana Pavelky jsem asi od března a jsem spokojenej není drahej, někdy sice déle trvá, ale to bývá i u autorizovaných servisů dal mi autíčko dohromady po předcházejcích lemplech jak již všichni asi víte mě zničil Kameník motor totálka v autorizáku u dojáčka udělali novej, ale za tři měsíce jsem u Pavelky musel nechat měnit těsnění na vstřikovačích. Takže  utorizák taky odfláknul práci. Jinak z osobní zkušenosti vím že příjímá i reklamace a umí poradit  dá se vždy rozumně domluvit nová spojka se po 300 kilometrech rozsypala a udělal mi ji znova jako reklamaci jen jsem musel čekat než vyreklamoval to vadné ložisko od spojky a než mu poslali nové a přitom mi zjistil že mám nevyužitou reklamaci na ABS v imofa, takže i to mi zařídil. Když jsem k němu jednou nechal přitáhnout auto asi v 17hod v pátek tak mě neposlal do prdele ať si přijdu v pondělí, ale kouknul zjistil zlomenej šroub u silentbloku dodělal si nějakou práci a asi za dvě hoďky už jsem mohl znova jezdit a řekl si jen o 500Kč. Mohl bych tu toho pospsat víc...ale to by byl z toho román jsem opravdu spokojenej po tom co jsem zažíval dřív u Pana Kameníka tak se to ani nedá srovnat. Přijdete vidíte čisto pořádek, pořádný nářadí, diagnostiku má vpoho a na vše koukne a pak se jen domluví na tom kdy a za kolik přibližně se dá oprava udělat. To že se čeká mi sice někdy vadí ale člověk musí být trpělivej a uvědomovat si že není jedinej jako u doktora taky postupně a ne všichni najednou do ordinace. prostě je vpoho a můžu jen doporučit a doufám že to snad ani nikdy jinak nebude.