počkej počkej, já nikoho nedloubuMilan+ píše:Jsem uprostřed ve předu v červené košili a Aleš159 mě dloube svým pravým loktem do nohy

Krásně nám vyšli ty nestrojené fotkyvšechně se vlastně odehrálo tak bezvadně a free

počkej počkej, já nikoho nedloubuMilan+ píše:Jsem uprostřed ve předu v červené košili a Aleš159 mě dloube svým pravým loktem do nohy

Krásně nám vyšli ty nestrojené fotkyvšechně se vlastně odehrálo tak bezvadně a free

Kecy, žádný odstrčenýcendler píše:já jsem ten uplně vlevo, odstrčený, se svojí polovičkou
 Ty jsi se chtěl tulit se svojí polovičkou
 Ty jsi se chtěl tulit se svojí polovičkou 

) jsme mezi těma černejma vpozadí a patří nám ta s tím A a vybledlým znakem
) jsme mezi těma černejma vpozadí a patří nám ta s tím A a vybledlým znakem  
 . .Spider je super až na pazvuky v zadní části interiéru ale stýská se mi po bílém ďáblíkovi s tricolorou
  . .Spider je super až na pazvuky v zadní části interiéru ale stýská se mi po bílém ďáblíkovi s tricolorou  uvidíme zítra
 uvidíme zítra 

Nikdo není neomylný, vždy si pokouším auto prohlídnout ale Imofa mi svým způsobem vyhovuje a dle mého "než nějaký fanda v garáži s klíčem a kladivem v ruce"(což nemůže vždy znamenat něco špatného, naopak) tak zejména v záruce to nechám na někom kdo fakt má zkušenosti.Kubas píše:nechci být OT, ale zrovna vedle v jednom vlákně nadávají na "normální servis" a vzpomínají, jak v Imofě vše fungovalo.....
Prostě není žádné pravidlo, že autorizovaný servis je takový a normální servis makový. Jsou prostě dobré a špatné servisy....

. Není to levné, ale když si člověk vezme, že je v tom i asistenčka, tak to není zlé
 . Není to levné, ale když si člověk vezme, že je v tom i asistenčka, tak to není zléJe, pokud je koupená nová v ČR a je ještě v záruce, což u Tebe problém nebude. Jmenuje se to Extra komfort + jestli se nemýlím. Cena je odlišná od doby a km, mají na to tabulku, kde si vybereš roky a km. Výhoda je to, že když vidíš, že např. najedeš více km, tak se nechá i v průběhu přikoupit další. Tady je odkaz s ceníkemReznikCZ píše:To je u Alfy možné? Prosím o detaily! Kolik to stojí a co musí vůz splňovat

Díky
 DíkyTříletou? to já měl jenom dvouletou a tříletou údržbu v ceněReznikCZ píše:já mám teda standartní tříletou a ještě jeden a půl roku minimálně mám ale díky že to vím určo bych si to prodloužil rozhodně to stojí za toDíky
 . Vyplatí se to určitě, mě už v prodloužené měnili 2x EGR a jednou sací ventil
 . Vyplatí se to určitě, mě už v prodloužené měnili 2x EGR a jednou sací ventil  . Pozor, bylo to psáno, že se to musí uzavřít v prvních 24 měsících, u Tebe nevím, jestli to nezměnili.
. Pozor, bylo to psáno, že se to musí uzavřít v prvních 24 měsících, u Tebe nevím, jestli to nezměnili.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host