Jdemi o 2,0 SW 114PS.
Nikdy jsem s tím neřadil tak nevim jaký toje?

Co já vím,tak zkušenost na sprintu s tím selespeedem moc neměl.Petan píše:Selespeed se moc nepředvedl v GTA na sprintu na letišti, a nebylo to o zkušenostech nebo nezkušenostech nového majitele... tohle mi bohatě stačilo, abych si udělal obrázek ale proč ne do auta pro mladou nebo podobně. Co se týká spolehlivosti nevím.
Mňo já si myslím že hlavní problém kolegy se selespeedem byla skutečnost, že se rozjížděl z jedničky a z volnoběžných otáček, tím pádem manuální GTA samozřejmě ujede.... Pokud vím tak u selespeedu můžeš na neutrál nastavit řekněme 4.500 otáček, pak tam prdnout za 1 a jedeš jako z manuálem... Jinak výhoda selespeedu (teoreticky, já jsem s tím ujel dohromady 300m) není v rychlejším řazení, ale spíš v tom, že můžeš mít pořád obě ruce na volantu (+ teda city režim který je fajn do města). Já bych to nechtěl kvůli pochybné spolehlivosti, ale jinak to je podle mě fajn....Petan píše:Selespeed se moc nepředvedl v GTA na sprintu na letišti, a nebylo to o zkušenostech nebo nezkušenostech nového majitele...
Já zase nevím, proč by někdo nemohl napsat svůj osobní názor navíc po osobní zkušenosti. Je pochopitelné, že do doby než přišel na ten rozjezd z vyšších otáček stálo to za prd ale o tom jsem nepsal. Obrovská ztráta byla při přeřazování a s tím podle mě nic nenadělá nikdo ani po zkušenostech. Nepsal jsem ani o výhodách, které bezespru tento systém má.robert37 píše:Nevím proč lidi, co selespeed nikdy neměli, se o něm vůbec rozepisují. K tomu sprintu: pochopitelně, že když se rozjjížděl z volnoběžných otáček tak asfalt netrhal. Je to jak píše Kubas: Mít neutral, otáčky na 5000,nohu na brzdě, kopnout jedna, pustit brzdu a dát plnej. Otáčky klesnou ke 3500, což je ideální pro přenos krouťáku a rozdíl mezi manuálem se skoro vymaže.Ale myslím, že nikdy nebude na sprintu selespeed tak rychlej jako manual. Kouzlo selespeedu je jinde. Tam kde musíš často řadit a je plno zatáček. prostě tam kde se Alfy Romeo cítí jako ryby ve vodě a ne na nějakém sprintu. Ten meziplyn je bonbónek navíc.
Chce si to vyzkoušet to je jisté ... potom teprv konečné rozhodnutídejvi píše:koukám že se všichni spíše přiklání k manuálu.
Jak je to se spotřebou-je větší než u manuálu?
Selespeed u gta je jiny nez ve 2.0Kubas píše:Mňo já si myslím že hlavní problém kolegy se selespeedem byla skutečnost, že se rozjížděl z jedničky a z volnoběžných otáček, tím pádem manuální GTA samozřejmě ujede.... Pokud vím tak u selespeedu můžeš na neutrál nastavit řekněme 4.500 otáček, pak tam prdnout za 1 a jedeš jako z manuálem... Jinak výhoda selespeedu (teoreticky, já jsem s tím ujel dohromady 300m) není v rychlejším řazení, ale spíš v tom, že můžeš mít pořád obě ruce na volantu (+ teda city režim který je fajn do města). Já bych to nechtěl kvůli pochybné spolehlivosti, ale jinak to je podle mě fajn....Petan píše:Selespeed se moc nepředvedl v GTA na sprintu na letišti, a nebylo to o zkušenostech nebo nezkušenostech nového majitele...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host