Nejdůležitější senzor je v hlavě každého drivera a když ten nefunguje, tak jakýkoliv zázrak techniky , nebo vidle jsou k ničemu...tuta146 píše:Neřekl jsem, že všichni, ale kolik tipuješ lidí co má senzor na dodělaných SDS? Já max 5% a to jsem optimista. A ten kec, že nemusíš myslet na světla to je to co mě nejvíc vytáčí, je to přesně naopak, musíš na ně myslet 2x tolik. Místo toho aby jsi je prostě rozsvítil, když nastartuješ tak musíš myslet na to, že už se šeří a chtělo by to přepnout. A kolik SDSkařů bez senzoru si to uvědomuje?
Víš, že se dá nastavit citlivost?ReznikCZ píše:je pravda že někdy potřebuje víc šera než ostatní
Dovolil bych si nesouhlasit. Nikde jsem nevyčetl, že by světla pro denní svícení nesměla svítit s obrysovýma světlama - jen, že se musí rozsvěcet nezávisle na nich. Píše se v předpisech jen o jejich automatickém zhasnutí, při rozsvícení světlometů, nikoli obrysových světel.tuta146 píše: při rozsvícení obrysových světel musí světla pro denní svícení automaticky zhasnout
2) je EHK/OSN č. 48 ???tuta146 píše:podle zvláštního právního předpisu2).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti