Giulietta (pokec, novinky, dojmy....)
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: nová Giulietta
Tak člověk to srovnává s tím co má :-) . .takže se 159 

Mercedes-Benz S500 4Matic
.......ale srdcem stále Alfista
159 je sportovní limuzína noReznikCZ píše:Tak člověk to srovnává s tím co má :-) . .takže se 159

my máme ty sportovní bugaty.
Jo je to cítit...na našich silnicích se nejlépe cítím v tom land roveru.
...momentálně ex-alfista
- ReznikCZ
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak Land Rover Sport je prostě úžasnej ale slabá 2,7D (z trošku rozumnou cenovkou) je velmi slabá a nezvyknul jsem si na posaz, strašně vysoko nad palubkou a výplni dveří . .Kdyby nebyly tyhle hlavní (a snad jediný) mínusy tak ho beru jinak se mi více zamlouvá Infinity FX30d S
Mercedes-Benz S500 4Matic
Máme Free2 :-) tam mi stačí to 2,2 D... ale dívám se že máš i Kočku, k té by slušel Landík!!!ReznikCZ píše:Tak Land Rover Sport je prostě úžasnej ale slabá 2,7D (z trošku rozumnou cenovkou) je velmi slabá a nezvyknul jsem si na posaz, strašně vysoko nad palubkou a výplni dveří . .Kdyby nebyly tyhle hlavní (a snad jediný) mínusy tak ho beru jinak se mi více zamlouvá Infinity FX30d S

...momentálně ex-alfista
Zdravim pani Alfisti,
nova Giulietta ma certovsky pekny exterier, ale chvilu im to trvalo nez sa k tomu navrhu prepracovali (vid link): http://auto.sme.sk/c/5656254/alfa-romeo ... takto.html . Celkom zaujimave.
nova Giulietta ma certovsky pekny exterier, ale chvilu im to trvalo nez sa k tomu navrhu prepracovali (vid link): http://auto.sme.sk/c/5656254/alfa-romeo ... takto.html . Celkom zaujimave.
To jsou moc dobrý stránky!dmoravan píše:Zdravim pani Alfisti,
...momentálně ex-alfista
Tak jsme dneska šli po dlouhé době do kina a před ním stála vystavená Julča
Je fakt krásná
Ale kupodivu se některým co jí tam viděli nelíbí ty světla.. Každopádně mi se líbila, hlavně uvnitř palubka. A rovnou jsem si taky ukradl magazín co tam u ní byl v regálku
Ale určitě bych jí dal větší kola a sportovnější sedačky, když jí dávají takhle na výstavu. Škoda jen, že kousek uvnitř stála vystavená Audi A7 sportback a to je krásný auto, škoda, že alfa žádný takový sportovně luxusní sedan nemá, na tu se lidi dívají víc, mohla by alfa taky něco takového udělat 

Alfa Romeo 156 '01, 1.9JTD 85kW SW
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Mě příjde že Julina vypadá na fotkách jako takovej bouchoř, v reálu ale ne. Zajímavý..
33
Co je to bouchoř?
Mě v reálu překvapilo, že je docela malá, to myslíš? Ale i tak bych si sebe v ní uměl představit. Nemuset mít kombíka, tak by se mi fakt líbila. Ale teda bych na ní ani samozřejmě neměl 

Aha
no to je, ale to se mi právě líbí, že vypadá že má svaly 

- Ladin 164V6
- SemTuFurt
To delaji ty malinkaty kolecka
Na 18-19" by to vypadalo normalne

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Za sebe můžu říct, že jůlinka je tak nějak jiná na fotkách a v reálu :-)
Co se týká světel, tak reakce jsou rozdílný.
Můj osobní názor je, že ten design je dokonalej...design všeho.
147 byla skvělá a tohle je zase o krok dál... a ten krok byl správný!
Snažil jsem se udělat julču v duchu rallye a to jí sluší ještě víc!
Zatím najeto 1000 km a pořád mě překvapuje.
Na zimu jsme dali BF goodrich G-force winter a 16tky kola.
K těm pneumatikám není co dodat, na lepších jsem v zimně zatím nejel.
Co se týká světel, tak reakce jsou rozdílný.
Můj osobní názor je, že ten design je dokonalej...design všeho.
147 byla skvělá a tohle je zase o krok dál... a ten krok byl správný!
Snažil jsem se udělat julču v duchu rallye a to jí sluší ještě víc!
Zatím najeto 1000 km a pořád mě překvapuje.
Na zimu jsme dali BF goodrich G-force winter a 16tky kola.
K těm pneumatikám není co dodat, na lepších jsem v zimně zatím nejel.
...momentálně ex-alfista
Je pěkná a velký kola jí sluší. Snad se jí podaří splnit misi a alfa začne zase hezky vydělávat ať je takových aut jako julinka zase víc 

- xjohny
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
2010 159 Ti ???huskye píše:...Škoda jen, že kousek uvnitř stála vystavená Audi A7 sportback a to je krásný auto, škoda, že alfa žádný takový sportovně luxusní sedan nemá, na tu se lidi dívají víc, mohla by alfa taky něco takového udělat

Chevy Tahoe, 2001, 5.3 V8
Chevy Avalanche, 2002, 5.3 V8
Chevy Blazer, 1999, 4.3 V6
Chevy Camaro, 1979, 5.0 V8 @ chevroletcamaro.cz
ex Alfa Romeo 159, 1.9 JTD
Chevy Avalanche, 2002, 5.3 V8
Chevy Blazer, 1999, 4.3 V6
Chevy Camaro, 1979, 5.0 V8 @ chevroletcamaro.cz
ex Alfa Romeo 159, 1.9 JTD
- AHOSO_VIDAHO
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
tak jůlinka je autem roku ... :-) 

AR 147 JTDm 16v 103 Kw tacho: 218tkm+
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
- Pietro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hezky se to poslouchalo, jaký auta zůstaly za alfičkou 

AR 156 Crosswagon, MG Griso, MG Stornello, MG V7 Cafe Racer
Re: nová Giulietta (pokec, novinky, dojmy....)
dle Italiaspeedu do prodeje přichází Giulietta 2.0JTDm 140k (později bude tento motor dostupný i TCT - čili dvojspojkou ala DSG....)
Další novinkou je uvedení nějakého "style packetu", zatím pro italský trh - který by měl nabídnout 17" kola a zejména nějaké tmavé doplňky v interiéru. Předpokládám, že to bude možnost mít černé čalounění střechy a tmavý pás z kartáčovaného hliníku na přístrojovce. Toto bylo zatím dostupné jen se sportpacketem.... (který bych osobně asi do ČR nechtěl....).
Takže dobrý, je fajn že to auto hned od jeho uvedení dolaďují takovýma drobnostma
Další novinkou je uvedení nějakého "style packetu", zatím pro italský trh - který by měl nabídnout 17" kola a zejména nějaké tmavé doplňky v interiéru. Předpokládám, že to bude možnost mít černé čalounění střechy a tmavý pás z kartáčovaného hliníku na přístrojovce. Toto bylo zatím dostupné jen se sportpacketem.... (který bych osobně asi do ČR nechtěl....).
Takže dobrý, je fajn že to auto hned od jeho uvedení dolaďují takovýma drobnostma

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Detailní fotky interiéru s červenou palubkou:
http://www.vybermiauto.cz/autoblok/clan ... -giulietta
Motor 1.4T Multi-Air prý táhne jak burlaci za vodkou
A test s motorem 1750 TBi:
http://autofun.blesk.cz/test-alfa-romeo ... erde-6685/
http://www.vybermiauto.cz/autoblok/clan ... -giulietta
Motor 1.4T Multi-Air prý táhne jak burlaci za vodkou

A test s motorem 1750 TBi:
http://autofun.blesk.cz/test-alfa-romeo ... erde-6685/
Alfa Brera 1750 TBi
Ve středu jsem si střelil předváděcí jízdu s Jůlinkou 1,4T Multiair 170k a s MiTem 1,4T-Jet 150k a rád bych se podělil o zkušenosti tím nabité.
Nejdřív mě dosti příjemně překvapilo, že mi auto předali a předváděcí jízdu jsem si absolvoval sám
. Pocity byly veskrze kladné u obou dvou verzí a kromě malé výšky nad zadními sedáky (dotýkám se hlavou stropu při mých 190cm) u Jůlinky jsem nenašel vysloveně větší nedostatky ani u jednoho vozu.
Jůlinka - k autu jsem přišel pln očekávání a těšil jsem se na tuto zkušenost dlouho dopředu. Designově je to óda na čisté linie, alfa design uměla, umí a zdá se že i umět bude. Jak exteriér, tak interiér parádní, detaily (hlavní věc co pro mne dělají auto) dotažené až do konce. Motor, převodovka, odpružení, Q2 maximální spokojenost a ještě výš než maximální spokojenost byly brzdy. Nevím jestli auto mělo nějaké příplatkové brzdy, ale s takovou razancí jsem kousat třmeny do kotoučů a pásy do ramene ještě u nižší střední třídy neviděl, problémy s tím měla i signalizace panického brzdění a blikal jsem dosti často i před zatáčkami (asi bych si to nechal raději deaktivovat). Sedadla parádní, boční vedení dostačující, výhled taky super, zejména mne potěšily zrcátka z Alfy 159, které svou velikostí skvěle odhalují prostor kolem auta vzad. Dosti mne zarazila ruční brzda schovaná hluboko pod loketní opěrkou, což dělá z hrátek na sněhu, ale i z parkování lehkou nepříjemnost, dále tenký věnec volantu i když skvěle opracovaný červeně prošívanou kůží, signalizace nezapnutých pásů pro všech 5 případných cestujících nad zpětným zrcátkem jinak absence madla 5. dveří už snad nikoho kdo Alfu měl nepřekvapí :-/. Co mě překvapilo asi více byla samozřejmě cena, která není srovnatelná s šedí konkurence, proč by ale měla, když u Jůlinky se o šedi nedá ani okrajově zmiňovat ale přecijenom je poněkud výše i s přihlednutím na exklusivitu hada s křížem ve znaku. Nakonec sleva 10% z ceníkových cen zmírnila mé lehké rozčarování a po příjemné konverzaci s prodejcem jsem se vrhnul na MiTo... BTW Dynamic mode je k čertu pokušitel který by měl zůstat vypnutý pokud jezdíte s rodinou, protože řidiče nutí vyhnat čerty z motoru :-)
MiTo - naopak na jízdu s MiTem jsem se netěšil, bez očekávání jsem sedl za volant a zažehl jsem ve srovnání s MultiAirem poněkud konstrukčně starší T-Jet, ozval se lehký baryton z výfukového potrubí a vystřelili jsme vpřed, ano vystřelili :-). Tohle auto je ďábel a já vám o tom autě nic neřeknu, protože jsem byl celou cestu v transu :-) Kromě akcelerace a decelerace v kombinaci s přímým a bočním přetížení si nic nepamatuji a dlouho po vystoupení z vozu jsem se nemohl úsměvu zbavit, samozřejmě že DNA zůstalo po zkušenosti s Jůlií pouze v poloze D. Jestli někdo sháníte řízenou střelu země vzduch a nebýt až tak moc středem pozornosti vřele doporučuji. Tohle auto splňuje do puntíku heslo Cuore Sportivo, tohle je podle mých představ alfa s malým a přitom i velkým A.
Nejdřív mě dosti příjemně překvapilo, že mi auto předali a předváděcí jízdu jsem si absolvoval sám

Jůlinka - k autu jsem přišel pln očekávání a těšil jsem se na tuto zkušenost dlouho dopředu. Designově je to óda na čisté linie, alfa design uměla, umí a zdá se že i umět bude. Jak exteriér, tak interiér parádní, detaily (hlavní věc co pro mne dělají auto) dotažené až do konce. Motor, převodovka, odpružení, Q2 maximální spokojenost a ještě výš než maximální spokojenost byly brzdy. Nevím jestli auto mělo nějaké příplatkové brzdy, ale s takovou razancí jsem kousat třmeny do kotoučů a pásy do ramene ještě u nižší střední třídy neviděl, problémy s tím měla i signalizace panického brzdění a blikal jsem dosti často i před zatáčkami (asi bych si to nechal raději deaktivovat). Sedadla parádní, boční vedení dostačující, výhled taky super, zejména mne potěšily zrcátka z Alfy 159, které svou velikostí skvěle odhalují prostor kolem auta vzad. Dosti mne zarazila ruční brzda schovaná hluboko pod loketní opěrkou, což dělá z hrátek na sněhu, ale i z parkování lehkou nepříjemnost, dále tenký věnec volantu i když skvěle opracovaný červeně prošívanou kůží, signalizace nezapnutých pásů pro všech 5 případných cestujících nad zpětným zrcátkem jinak absence madla 5. dveří už snad nikoho kdo Alfu měl nepřekvapí :-/. Co mě překvapilo asi více byla samozřejmě cena, která není srovnatelná s šedí konkurence, proč by ale měla, když u Jůlinky se o šedi nedá ani okrajově zmiňovat ale přecijenom je poněkud výše i s přihlednutím na exklusivitu hada s křížem ve znaku. Nakonec sleva 10% z ceníkových cen zmírnila mé lehké rozčarování a po příjemné konverzaci s prodejcem jsem se vrhnul na MiTo... BTW Dynamic mode je k čertu pokušitel který by měl zůstat vypnutý pokud jezdíte s rodinou, protože řidiče nutí vyhnat čerty z motoru :-)
MiTo - naopak na jízdu s MiTem jsem se netěšil, bez očekávání jsem sedl za volant a zažehl jsem ve srovnání s MultiAirem poněkud konstrukčně starší T-Jet, ozval se lehký baryton z výfukového potrubí a vystřelili jsme vpřed, ano vystřelili :-). Tohle auto je ďábel a já vám o tom autě nic neřeknu, protože jsem byl celou cestu v transu :-) Kromě akcelerace a decelerace v kombinaci s přímým a bočním přetížení si nic nepamatuji a dlouho po vystoupení z vozu jsem se nemohl úsměvu zbavit, samozřejmě že DNA zůstalo po zkušenosti s Jůlií pouze v poloze D. Jestli někdo sháníte řízenou střelu země vzduch a nebýt až tak moc středem pozornosti vřele doporučuji. Tohle auto splňuje do puntíku heslo Cuore Sportivo, tohle je podle mých představ alfa s malým a přitom i velkým A.
AR 159 SW 2,4 jtd 147kw - 2006
ty ceny u Jůlinky jsou vysoké, ale je potřeba brát v úvahu že to je žhavá novinka a že časem určitě přijdou nějaké slevy, akce atd.... (nehledě na vyjednávání s dealerem....).
Ono podobně vybavný Golf by stál to samé.....
Jinak s multiairem jsem zatím nejel, ale T-jety jsou v pohodě, defacto na nich nedokážu najít slabou stránku.....
Ono podobně vybavný Golf by stál to samé.....
Jinak s multiairem jsem zatím nejel, ale T-jety jsou v pohodě, defacto na nich nedokážu najít slabou stránku.....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
... tak jezdí to zatím parádně.
A z předchozího psaní jsem si zapamatoval, že pokud se jedzí s rodinou, tak D neexistuje.
Samo o sobě jezdit v Normálu už je akční.
Dnes konečně přidám fotky!
A z předchozího psaní jsem si zapamatoval, že pokud se jedzí s rodinou, tak D neexistuje.
Samo o sobě jezdit v Normálu už je akční.
Dnes konečně přidám fotky!
...momentálně ex-alfista
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes zkušební jízda s Giulietou 1,4 170PS v Regiu v HK tímto jim zároveň děkuji za jejich přístup. Dostal jsem po skončení i triko Alfa romeo ke 100letům. Jinak za mě jednoznačně pěkný a už teď vím který auto bude v další etapě mého Alfáckého života. 

Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi právě se mě dostalo do ruky jedno upozornění od systému RAPEX viz více toto:
Typ výrobku Giulietta
Kategorie Auto + doprava - Motorová vozidla a příslušenství
Riziko Zranění
Nebezpečí Výrobek představuje nebezpečí zranění, protože na omezeném množství vozů by mohl být geometricky nevyhovující závěs předních kol. To by mohlo po opakovaných nárazech do kol ze strany ovlivnit bezpečnost vozu.
Země původu Itálie
Země záchytu Ohlašující: Řecko, Další: Dánsko, Slovinsko, Španělsko
Opatření přijatá v ohlašující zemi Výrobce sjednal dobrovolnou nápravu
Poznámka Svolání se týká vozidel s čísly VIN v rozmezí 7000608 a 7006120.
Datum publikace 30.03.2011
ještě jedno varování: Alfa Romeo
Riziko Zranění
Nebezpečí Výrobek představuje nebezpečí zranění, protože obal zadního závěsu kol není správně namontován a za určitých podmínek by se mohlo kolo ze závěsu uvolnit, což by mohlo vést k nehodě.
Země původu Itálie
Země záchytu Ohlašující: Řecko, Další: Nizozemsko, Portugalsko
Poznámka Stažení se týká vozidel s čísly podvozků od 7015114 do 7029602. Viz přiložený seznam VIN.
Datum publikace 19.10.2010
Takže na to pozor!
Typ výrobku Giulietta
Riziko Zranění
Nebezpečí Výrobek představuje nebezpečí zranění, protože na omezeném množství vozů by mohl být geometricky nevyhovující závěs předních kol. To by mohlo po opakovaných nárazech do kol ze strany ovlivnit bezpečnost vozu.
Země původu Itálie
Země záchytu Ohlašující: Řecko, Další: Dánsko, Slovinsko, Španělsko
Poznámka Svolání se týká vozidel s čísly VIN v rozmezí 7000608 a 7006120.
Datum publikace 30.03.2011
ještě jedno varování: Alfa Romeo
Riziko Zranění
Nebezpečí Výrobek představuje nebezpečí zranění, protože obal zadního závěsu kol není správně namontován a za určitých podmínek by se mohlo kolo ze závěsu uvolnit, což by mohlo vést k nehodě.
Země původu Itálie
Země záchytu Ohlašující: Řecko, Další: Nizozemsko, Portugalsko
Poznámka Stažení se týká vozidel s čísly podvozků od 7015114 do 7029602. Viz přiložený seznam VIN.
Datum publikace 19.10.2010
Takže na to pozor!
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex