Jake cidlo vymenit pri hlasce "prehrati motoru"
Jake cidlo vymenit pri hlasce "prehrati motoru"
Zdravim, zadam o pomoc pri hledani chyby. Po nastartovani mi sviti kontrolka na teplomeru vody a hlasi mi to prehrati motoru. Vymenil jsme cidlo na termostatu a presto to hlasi. Problem je ze to je jen obcas. Nekdy to sviti a hlaska je porad a nefunguje pocitac. Nekdy dokonce po ohrati motoru zhasne a uz to nehlasi. Nekdy to neudela vubec. Auto normalne jezdi. Nejde kour z vejfuku a spotrebu hlasi 4,8l/100km. Neporadil by nekdo? Samozrejme abych nastartoval tak to musim obejit ale pak kdyz zhasnu motor a znovu ho nastartuju tak to jde samo. Dekuji.
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jake cidlo vymenit pri hlasce "prehrati motoru"
a na diagnostice to píše co?
- xjohny
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi hlásilo taky, když motor špatně startoval - skoro naskočil ale zase ho musel dotáčet startér (slabá baterka). Jinak měří čidlo v pořádku.
Chevy Tahoe, 2001, 5.3 V8
Chevy Avalanche, 2002, 5.3 V8
Chevy Blazer, 1999, 4.3 V6
Chevy Camaro, 1979, 5.0 V8 @ chevroletcamaro.cz
ex Alfa Romeo 159, 1.9 JTD
Chevy Avalanche, 2002, 5.3 V8
Chevy Blazer, 1999, 4.3 V6
Chevy Camaro, 1979, 5.0 V8 @ chevroletcamaro.cz
ex Alfa Romeo 159, 1.9 JTD
Daval jsem uplne novou baterku.xjohny píše:Tohle mi hlásilo taky, když motor špatně startoval - skoro naskočil ale zase ho musel dotáčet startér (slabá baterka). Jinak měří čidlo v pořádku.
Dneska jsme se zkouslei prihlasit na jednotku a vzdy to spadlo pri najeti do tabulky safra. Pristi tyden to jde na examiner.
Tak ze uz opraveno. Chyba byla ve zlomenem kabelu od cidla. Obcas fungoval obcas ne podle toho jestli jsem vzal asi prave diru. Po opraveni a vymazani chyby uz nic nehlasi a kontrolka nesviti.