poprvé ještě se služební Astrou jsem dojel na křižovatku, když tu z ničeho nic začne z chodníku na silnici vjíždět Avie. No a pomalinku mě začal natlačovat z boku. Ať jsem troubil co mi klakson stačil, "šofér" si toho všiml až když mě poodtlačil do strany o dobrý půlmetr. No a nejvíc mě dojal, když mi poté začal z okýnka kynout, že můžu jet dál, že se vlastně nic nestalo
 . No a pointa? Ten řidič z povolání měl ve 14:00 v krvi 1,4promile. Asi musel spláchnout tu kačenu k obědu, tak šesti půllitry
. No a pointa? Ten řidič z povolání měl ve 14:00 v krvi 1,4promile. Asi musel spláchnout tu kačenu k obědu, tak šesti půllitry   
 No a jednou mě kamion začal pomalu mačkat na protihlukovou bariéru, protože se na poslední chvíly rozhodl odbočit do pravého pruhu a já už byl v té době vedle něj. Takže jsem musel přejet asi 25cm vysoký obrubník a zastavil s v travnatém pásu s urvaným spoilerem, proraženou gumou, poškozeným diskem a od kamionu urvaným zrcátkem. Nebýt svědka, který byl ochotný ztratit čas a dosvědčit,jak se věci měly, chtěl "šofér" tvrdit, že jsem si na ten obrubník vyjel asi z mého rozmaru.
 Ničeho si totiž prý nevšiml a já ho musel doběhnout asi o 150 m dál, kde stál na semaforech. Normálně jsem mu musel zabránit pokračování v jízdě vlastním tělem, když jsem si stoupnul před kamion. Prostě "divoký východ"
  Ničeho si totiž prý nevšiml a já ho musel doběhnout asi o 150 m dál, kde stál na semaforech. Normálně jsem mu musel zabránit pokračování v jízdě vlastním tělem, když jsem si stoupnul před kamion. Prostě "divoký východ"

Je to přesně ten typ poškození, kdy se člověku nechce vyhodit 12tisíc za lakovnu. Možná už nechám rovnou stříknout i haupnu a a př. nárazník. Je to od kamínků dost omlácený.
  Je to přesně ten typ poškození, kdy se člověku nechce vyhodit 12tisíc za lakovnu. Možná už nechám rovnou stříknout i haupnu a a př. nárazník. Je to od kamínků dost omlácený. .
 .
 ...to poteší
 ...to poteší

Nechápu,jak se tam nacpal,snad musel přeskočit chodník.Normálně moc sprostě nemluvím,ale to co si vyslechl muj čtyřletý syn,za to se před ním stydím
 Nechápu,jak se tam nacpal,snad musel přeskočit chodník.Normálně moc sprostě nemluvím,ale to co si vyslechl muj čtyřletý syn,za to se před ním stydím 
 Taky sem tam videl letet chlapa pres riditka z endura...
  Taky sem tam videl letet chlapa pres riditka z endura... 
   .
.