uvidíme, co pan pisálek se starosty obcí vymyslí, viz. metropolitní policie, zrušení značek je otázka času... Czech radaru se to taky vůbec nelíbí... Každopádně se zrušením značek příjde hromadný nákup lejzrovejch parkovacích čidel
 uvidíme, co pan pisálek se starosty obcí vymyslí, viz. metropolitní policie, zrušení značek je otázka času... Czech radaru se to taky vůbec nelíbí... Každopádně se zrušením značek příjde hromadný nákup lejzrovejch parkovacích čidel   nebo si počekjme pár let, co se budou moc začít používat na represi řidičů, tak pracně vybudované usekovky po celé Praze, které nyní musí používat pouze jako telemetrický systém
 nebo si počekjme pár let, co se budou moc začít používat na represi řidičů, tak pracně vybudované usekovky po celé Praze, které nyní musí používat pouze jako telemetrický systém 

No nevím, jestli za 2s (co trvá měření) dokážeš zpomalit "do limitu", a záleží hodně na umístění V1, protože laser se zaměřuje na SPZ a na 200m je paprsek kroužek o průměru 30cm....tuta146 píše:Pleteš se. Při rychlé reakci není šance tě změřit. Vyzkoušeno a vím o čem mluvím

Hodně záleží na tom, jaký typ belltronicsu máš, je jich spousta a ne všechny jsou vyladěné na zúžené Ka pásmo. Ale je to špička, svým způsobem je jedno jestli v1 nebo nový odladěný bell. Kolega má bella jako pevnou sadu i s rušičkou a detekuje naprosto spolehlivě, stejně jako v1. v1 má jednu výhodu a tou je zadní čidlo, věř mi, že funguje
 Hodně záleží na tom, jaký typ belltronicsu máš, je jich spousta a ne všechny jsou vyladěné na zúžené Ka pásmo. Ale je to špička, svým způsobem je jedno jestli v1 nebo nový odladěný bell. Kolega má bella jako pevnou sadu i s rušičkou a detekuje naprosto spolehlivě, stejně jako v1. v1 má jednu výhodu a tou je zadní čidlo, věř mi, že funguje   

, ale hlavně těžim z toho, že vím kde se měří.. Ikdyž občas taky překvapí.. Když sem si alfu dvezl, tak jsem měl štěstí, že doprávák s radarem byl pěšky a já eště neměl SPZ(RZ)
 , ale hlavně těžim z toho, že vím kde se měří.. Ikdyž občas taky překvapí.. Když sem si alfu dvezl, tak jsem měl štěstí, že doprávák s radarem byl pěšky a já eště neměl SPZ(RZ)  
 Uvažoval jsem nad tímto: BELTRONICS RX65e EURO
  Uvažoval jsem nad tímto: BELTRONICS RX65e EURO 

Pokuď ho máš vedle sluneční clony může ti policajt v ČR popřát jen "šťastnou cestu, pane řidiči"
 Pokuď ho máš vedle sluneční clony může ti policajt v ČR popřát jen "šťastnou cestu, pane řidiči"Všechny je vyházíš do koše, protože nebudou mít Ka pásmo, to je to o čem mluvímspeedy píše:mě brzy navštíví strejda z USA, tak ho asi požádám aby mi pár kousků přivezl, vyjde tam dost lacině a co vím tak před x- lety ho měl tatík ve Škoda Garde a fungoval squěle

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host