,max to půjde v průměru na 35 kč.
 ,max to půjde v průměru na 35 kč. 

( jinak meší úprava oreginálu mekánika co spravuje SLKT,komu by to nic neříkalo
    ( jinak meší úprava oreginálu mekánika co spravuje SLKT,komu by to nic neříkalo   )
 )
Ja chtel vzit puvodne na Benzine, ale tam jsem se nas*al tak jsem jel z nouze na tu parodii Shell. Jeste "lepsi" je ta pumpa pod kousek pod Shell, tusim byvala SandraAdamsquare píše:To říkám, že v tý vaší pumpě nahoře to mixujou vodou

Pod to se podepíšu. Ani s benzínovým bravem, ani s naftovou alfou jsem nikdy rozdíl necítil...roubrt37 píše:fakt jsi měl spotřebu o litr vyšší a auto jelo hůř? To rozpoznáš? Vyšší spotřebu a nižší výkon za stejných povětrnostních podmínek a tvé nálady? Nebylo ani jednou
V tom případě jsem golfista (největší urážka alfisty) anebo dokonce ochcávista (za tuhle urážku už následuje krevní msta), protože já rozdíl mezi na Shellu natankovaným Naturalem 95 a POWEREM 100 nepoznám ani na spotřebě a ani na jízdních vlastnostech. Tedy, když si odečtu to Placebo

Jo u polského shellu jsem si udělal i shellkartu a body budu zbírat tam. 5 korunový rozdíl se mě vyplatí těch 40 km najet. jednu benzinu mám přímo před barákem a ta byla v posledním testu ČOI vyhodnocena za nevyhovující a řádně odměněna, ale to o ní vím už 9 let že stojí zaprd a tak mě tam nikdo neviděl.
  Jo u polského shellu jsem si udělal i shellkartu a body budu zbírat tam. 5 korunový rozdíl se mě vyplatí těch 40 km najet. jednu benzinu mám přímo před barákem a ta byla v posledním testu ČOI vyhodnocena za nevyhovující a řádně odměněna, ale to o ní vím už 9 let že stojí zaprd a tak mě tam nikdo neviděl.Šťastný to člověk.. [-o<PeTr7650 píše: U nas na pumpe uz kupuju tak maximalne kafe . . .
 U nás dneska N95 32,50,- zatím se to drží
 U nás dneska N95 32,50,- zatím se to drží  

má naftu za stejnou cenu 30,90... lidí tam jezdí celkem dost
 má naftu za stejnou cenu 30,90... lidí tam jezdí celkem dost 
nevíš odkud má tu naftu? to je nějaká podezřelá cena .. :-)Petr147 píše:Auto Vašenda na Harfě, je to v areálu Škoda autorizáku a jsou tam další dva nebo tři autoservisy, Ferodo brzdové centrum... není to přímo bnzinka, ale stojan s chlápkem u pokladny... byl jsem na rezervě, dal jsem plnou a žádný problémmá naftu za stejnou cenu 30,90... lidí tam jezdí celkem dost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host