Hampice píše:..., ale jak můžu zaškodit taxikářovi, rád to udělám. Takže ze mě

A teď do mě

Tak tohle je trochu moc ne? Nevim co je to za módu se věčně navážet do profesionálních řidičů. dnešní věčinovej názor je že taxikář a tirák = prase. Samozřejmě že sou mezi nima debilové, ale ty sou všude, akorát když se dělník ve fabrice chová jako debil tak to neni tak vidět.
Vona ta práce taky neni taková sranda jak to na pohled vypadá, mluvim z vlastní skušenosti, taky sem chvíly dročkou jezdil a několik let jezdim s dodávkou a prostě občas se na to musí šlápnout, zaměstnavatel na vás tlačí tak musíte makat, stejně jako všude jinde. a taky je třeba si uvědomit, že ten šofer je profesionál a i když to někdy vypadá, že jede jak prase tak to auto má víc pod kontrolou než víkendovej řidíč když jede třicítkou do Kauflandu.
Samozřejmě se nezastávám těch co sou dobytci, ale ono jich je mín než těch slušnejch, akorát si jich vic všimneš, taxál kterej jede padesát asi neupoutá tvojí pozornost tak aby si řek: " Jé hele ten jede ohleduplně, no jo taxikář"
Co mě třeba dokáže na silnici vytočit sou civilisti parkující na místech pro zásobování a následně ty co na mě trouběj, že skládám na silnici (když na zásobování stojej osobáky), ale taky netvrdim, že všichni civilové sou debilové a nejdu jim tam vypouštět gumy. Mimochodem věřte tomu že zastavit v Praze na místě pro zásobování je téměř nemožný.
Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.